Hesabım
    Dwayne Johnson ve John Krasinski, "Some Good News"da Noeli Kutluyor

    Yıldız oyuncular, Some Good News programıyla birlikte izleyici karşısına çıktı.

    John Krasinski'nin 2020'nin Mart ayından beri sunumunu yaptığı Some Good News isimli Youtube programına Black Adam ile DC Sinematik Evreni'ne dahil olan Dwayne Johnson konuk oldu. Yıldız oyuncu Dwayne Johnson'ın katılımı, noel özel programı nedeniyle gerçekleşti. Program süresince Johnson'ın Noel Baba kostümü giydiği görüldü.

    The Office, Jack Ryan ve A Quiet Place'in yıldızı olan John Krasinski, tam 7 aylık aradan sonra Some Good News programını sunmak üzere Youtube'a dönüş yaptı. Sosyal medyada yayınlanan tamamen sıradan haberleri takipçileriyle paylaştığı programın konuğu bu kez Dwayne Johnson oldu. Sakalsız ve hiç de yaşlı olmayan bir Noel Baba'ya dönüşen Johnson'ın kostümünde oyuncunun Santa Claus versiyonu olduğunu söyleyebileceğimiz "Dwanta" yazıyordu. Programa konuk olan diğer isimler, Johnson ve Krasinski'nin duygulanmasına neden oldu. Ayrıca Some Good News'da George Clooney hava durumunu sundu ve Justin Timberlake'in yedek sunucu olduğu görüldü.

    John Krasinski'nin Some Good News programının haklarını ViacomCBS'e devrettiği biliniyor. Oyuncunun hangi koşullarda programına dönüş yaptığı bilinmiyor. Noel özel programından önce Some Good News, The Office ekibini bir araya getirmesiyle ve coronavirüs nedeniyle lise mezuniyetine katılamayan öğrenciler için bir online balo düzenlemesiyle ün yapmış ve karantinanın en sevilen programlarından birine dönüşmüştü.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top