Hesabım
    Netflix, Coronavirüs Vaka Artışı Nedeniyle "The Gray Man"in Çekimlerini Erteledi

    The Gray Man'in prodüksiyonu durduruldu.

    Joe Russo ve Anthony Russo'nun yönetmen koltuğuna oturacağı The Gray Man'in çekimlerinin ileri bir tarihe ertelendiği resmi olarak açıklandı. Netflix'in bu kararının nedeni ise, Amerika'da her geçen gün yükselen coronavirüs pozitif vaka sayısı oldu. Ryan Gosling ve Chris Evans'ı bir araya getirecek olan The Gray Man'in çekimleri Ocak ayının ortalarında yapılacaktı.

    Çekimlerine 18 Ocak tarihinde başlanması ve bahar aylarında sonlandırılması planlanan The Gray Man, coronavirüs engeline takıldı. Resmi açıklamalara göre en azından 2 haftalık bir erteleme yaşanacak. Amerika'nın Kaliforniya eyaletinde şu sıralarda coronavirüste büyük bir sıçrama söz konusu. Filmin şimdiden 200 milyon dolarlık bir bütçesi bulunuyor. Eğer coronavirüs nedeniyle aksaklıklar yaşanırsa bu bütçe aşılabilir. The Gray Man'in yeni çekim tarihi ile ilgili bir duyuru yapılmadı.

    Açıklamalara göre The Gray Man, James Bond filmleri tarzında olacak. Filmin konusu ise şöyle: CIA ajanı Court Gentry, sessiz ve profesyonel suikastleriyle yaşayan bir efsaneye dönüşmek üzeredir, ancak üstleri tarafından verilen bir kararla avlayandan avlanana dönüşür. Court Gentry'nin kendine kurulan komployu açığa çıkarması ise çok uzun sürmeyecektir. Her şeye rağmen müşterisinin hayatını kurtarmaya çalışan Gentry, eş zamanlı olarak kendi ailesinin emniyette olmasını da sağlamak zorundadır.

    Joe Russo'nun senaryosunu kaleme aldığı, Christopher Markus ve Stephen McFeely'nin senaryosunu elden geçirdiği The Gray Man, Mark Greaney'nin kitabından uyarlanıyor. Filmin oyuncu kadrosunda Ryan Gosling ve Chris Evans'ın yanı sıra Ana De Armas, Wagner Moura, Jessica Henwick, Julia Butters ve Dhanush yer alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top