Hesabım
    Peter Jackson'ın The Beatles Belgeselinden İlk Görüntüler!

    The Beatles: Get Back'ten ilk video paylaşıldı.

    Usta yönetmen Peter Jackson'ın imzasını attığı yeni belgesel film The Beatles: Get Back'ten bir video paylaşıldı. Jackson'ın videoda söylediklerine göre belgesel filmin önünde coronavirüs engeli olmasaydı çoktan tamamlanacaktı. The Beatles: Get Back'ten yayınlanan videoda efsanevi müzik grubu The Beatles'ın stüdyo çalışmalarına tanıklık ediyoruz.

    Peter Jackson'ın Yeni Zelanda'daki kurgu odasında çekilen bir The Beatles: Get Back tanıtımı paylaşıldı. Videoda, The Beatles'ın daha önce hiç görülmeyen ve toplamda 56 saatlik içerikten oluşan görüntülerle bir araya getirilen belgesel filmden izlenimler paylaşılıyor. Jackson "Umarım ki bu kasvetli zamanlarda yüzünüze bir gülücük kondurur." sözleriyle videoda yer alıyor.

    The Beatles: Get Back, gelmiş geçmiş en efsanevi müzik gruplarından bir olan The Beatles'ın 1969'un başlarında ve 1970'de gruba ait daha önce hiç görülmemiş görüntülere yer veriyor. Londra'da bir çatı katında gerçekleştirdikleri son canlı performansın da görüntülerinin yer aldığı belgeselde, gruba dair bilinmeyenler gözler önüne seriliyor.

    Gelmiş geçmiş en efsanevi müzik gruplarından bir olan The Beatles, John Lennon, Paul McCartney, Ringo Star ve George Harrison'dan oluşuyordu. Yesterday, Hey Jude, Eleanor Rigby, Here Comes The Sun, Come Together, Don't Let Me Down, Love Me Do gibi birçok önemli parçaya imza atan grup, Lennon'ın suikast ile öldürülmesinin ardından da kariyerine devam etmişti. The Beatles: Get Back'in hem kurgu aşaması hem de gösterim tarihi coronavirüs nedeniyle ertelenmişti. Disney'in son açıklamalarına göre önceleri 4 Eylül 2020'ye işaretlenen belgesel film 27 Ağustos 2021 tarihinde izleyici karşısına olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top