Hesabım
    Pedro Almodovar, 2020'de En Sevdiği Filmleri Açıkladı

    Almodovar, bu yıl hangi filmleri çok beğendi?

    2020'nin en iyi filmleriyle ilgili tavsiyeleri duymak istediğinizde, eleştirmenleri, internet sitelerini ve hatta arkadaşlarınızı ve ailenizi dinleyebilirsiniz. Bununla birlikte, bazen Pedro Almodóvar gibi gezegendeki en iyi film yapımcılarından birinin sözünü dinleyebilirsiniz. El Deseo'da görüldüğü gibi, Almodóvar 2020'nin en sevdiği filmlerini yayınladı. Yılın bu zamanında okuduğunuz her listenin en tepesine yakın olan filmler “First Cow”, “Never, Rarely, Sometimes, Always” ve “Another Round” gibi filmler listede yer alırken, şaşırtıcı olan birkaç film de göze çarpıyor. 

    Film yapımcısı Fernando Frias'ın "I'm No Longer Here" ve yönetmen Jessica Hausner'ın "Little Joe" gibi filmleri yıl boyunca gerçekten iyi eleştiriler alan ama en iyiler listelerinde pek göremediğimiz filmlerdi. Büyük star gücüne sahip olmayan ve gelecek vaat eden film yapımcılarından gelen bu filmlerin her ikisi de benzersiz ve kesinlikle ilgiyi hak ediyorlar. 

    Almodóvar, “I'm No Longer Here”la ilgili olarak “karşı konulamaz çekiciliğe sahip beklenmedik bir Meksika filmi" dedi. "Harika fotoğrafçılık ve muhteşem film müziğine sahip" diye de ekledi. “Little Joe”ya gelince, “Onun, Lourdes'tan bu yana, Jessica Hausner'ın en iyi filmi olduğunu düşündüm. Garip olanlar arasında nadir bir eser." dedi 

    Almodovar'ın "2020'nin En İyi Filmleri" listesi şu filmlerden oluşuyor:

    First Cow

    The Devil All the Time

    Another Round

    Swallow

    I’m No Longer Here

    Little Joe

    Never, Rarely, Sometimes, Always

    The Painter and the Thief

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top