Hesabım
    "The White Tiger"dan Yeni Bir Fragman Paylaşıldı

    Netflix filmi "Beyaz Kaplan" izleyici karşısına geçmeye hazırlanıyor.

    Priyanka Chopra ve Rajkummar Rao'yu başrolüne yerleştiren Beyaz Kaplan'dan yeni bir fragman yayınlandı. Kendi kaderini kendi çizen bir köylünün hikayesini anlatan The White Tiger'ın fragmanı bizi Queen'in I Want to Break Free şarkısıyla karşılıyor. Zenginlerin dünyasına horgörülerek giren Balram'ın yükseliş hikayesine fragmanda tanıklık ediyoruz.

    Filmin konusu ise şöyle: Akıllı ve hırslı bir genç olan Balram Halwai, fakir bir köylüdür. Amerika’dan yeni dönen Ashok ve Pinky'nin şoförü olan Balram, işini en iyi şekilde yapmaya çalışır. Toplum Balram’ı hizmet etmek için eğitmiştir ve bu yüzden de zengin patronlarının vazgeçilmezi haline gelir. Patronu sayesinde bilmediği bir dünya ile tanışan Balram, bu dünyaya asla erişemeyeceğini düşünür. Bu adaletsiz sisteme isyan eden Balram, zengin olmak için bambaşka bir yol dener.

    Man Booker kitap ödülüne layık görülen aynı isimli kitabın uyarlaması The White Tiger'ın oyuncu kadrosunda Baywatch, Mary Kom, Barfi, Bajirao Mastani, Quantico gibi yapımların yıldızı olan ve Hollywood'a birkaç yıl önce geçiş yapan güzel oyuncu Priyanka Chopra; Shahid, Newton, Queen, Bose: Dead/Alive gibi yapımlarda karşımıza çıkan Rajkummar Rao; Adarsh GouravNalneesh Neel gibi isimler yer alıyor.

    Ramin Bahrani, The White Tiger'ın yönetmenliğini üstlendi. Aravind Adiga'nın yazarı olduğu The White Tiger'ın senaryosunu kitaptan Bahrani ve Todd Field uyarladı. he White Tiger'ın yapımcılığını Mukul Deora ve Priyanka Chopra üstleniyor. Filmin 22 Ocak tarihinde Netflix'teki izleyicileriyle buluşması planlanıyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top