Hesabım
    Robin Wright İmzalı Sundance Filmi "Land"den Fragman!

    Land'den resmi fragman paylaşıldı.

    Golden Globe ödüllü Robin Wright'ın hem yönetmenliğini üstlendiği, hem de başrolüne yerleştiği "Land" filminden bir fragman paylaşıldı. Focus Features bünyesindeki Land filminin fragmanında eski yaşamının getirdiği travmalardan kaçmak için yeni bir hayata başlayan bir kadının hikayesini izliyoruz. Ama kadının geçmişi, Wyoming'de de peşini bırakmıyor.

    Filmin konusu ise şöyle: Avukat olan Edee Mathis, yaşadığı trajedinin ardından büyük bir yıkıma uğrar. Ayakta kalmak için çabalayan Edee, vahşi ormanda bulunan bir kulübeye yerleşir. Zorlu geçen kış, onu her an öldürebilecek vahşi hayvanlarla karşı karşıya olan Edee, burada nasıl hayatta kalınacağını öğrenmeye çalışır. Edee’nin yolu bu sırada yerel bir avcı ile kesiştiğinde, kendi şeytanları ile yüzleşmek zorunda kalır.

    Land, Ocak ve Şubat ayları içerisinde Sundance Film Festivali'nde dünya prömiyerini yapacak. Yıldız oyuncu ve yönetmen Robin Wright, daha önce de yönetmenlik deneyimi elde etmişti. Wright, House of Cards dizisinin 10 bölümünü yönetmiş ve The Dark of Night isimli bir kısa filmi hayata geçirmişti. Şimdi ise ilk uzun metraj filmini Land ile çekmiş oldu. Ayrıca Wright şimdilerde Together Now isimli filmin çekimlerinde ortak yönetmen olarak görev alıyor. Land'in oyuncu kadrosunda Robin Wright'ın yanı sıra Warren Christie, Kim Dickens, Demian BichirFinlay Wojtak-Hissong gibi isimler yer alıyor.

    Focus Features bu yıl Land'in yanı sıra Edgar Wright imzalı Last Night in Soho, Eddie Huang imzalı Boogie, Tom McCarthy imzalı Stillwater ve Justin Chon imzalı Blue Bayou'yu vizyona sokmak için hazırlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top