Hesabım
    Amazon Filmi "Coming 2 America"nın Fragmanı Yayınlandı!

    Eddie Murphy'li devam filmi Coming 2 America'nın resmi fragmanı paylaşıldı.

    Yıllar sonra Eddie Murphy ve Arsenio Hall'un başrolüne yerleştirilerek hayata geçirildiği Coming 2 America'dan bir fragman paylaşıldı. Geçtiğimiz yıldan bugüne filmin gösterime girmesi sabırsızlıkla bekleniyordu. Amazon Prime üzerinden izleyici karşısına çıkacak olan Coming 2 America'nın fragmanında Prens Akeem'in artık bir kral olduğunu görüyoruz. Babasının ölmeden önce söyledikleri üzerine Akeem ve Semmi'yi de yanına alarak Amerika'daki varisini bulmaya gidiyor.

    Yönetmen koltuğuna Craig Brewer'ın oturduğu devam filmi Coming 2 America, Zamunda ülkesinin tahtına oturan Akeem'in hikayesini bir kez daha ekranlarımıza taşıyor. Yepyeni ve ilk film kadar eğlenceli bir macera vaat eden Coming 2 America'nın ilk filmi Coming to America 1988 yılında izleyici karşısına geçmişti. Geçen upuzun yılların ardından karakterleri görecek olmak beklentilerin artmasına neden olacak gibi görünüyor.

    Film, yıllar önce kaybolan bir oğlu olduğunu öğrenen Prens Akeem’in hikayesine odaklanıyor. Zamunda ülkesinin başında bulunan Prens Akeem, Semmi'yi de yanına alarak tahtının varisini bulmak için Amerika’ya doğru macera dolu bir yolculuğa çıkacaktır. Coming 2 America'nın senaryosuna Kenya BarrisBarry W. Blaustein ve David Sheffield imza attı.

    Coming 2 America'nın oyuncu kadrosunda son olarak Dolemite Is My Name ile başarıya imza atan Eddie Murphy ve Arsenio Hall'un yanı sıra Leslie Jones, Jermaine Fowler, Tracy MorganWesley Snipes ve Rick Ross bulunuyor. Coming 2 America 5 Mart 2021 tarihinde Amazon Prime üzerinden izleyici karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top