Hesabım
    Margot Robbie, "Barbie" Filmiyle İlgili Konuştu

    Barbie filmine ne oldu?

    Greta Gerwig'in yönetmen koltuğuna oturacağı Barbie filmi hakkında yeni bilgiler paylaşıldı. Filmin hem yapımcılığını hem de başrolünü üstlenen Margot Robbie, Barbie'nin prodüksiyon aşamasıyla ilgili açıklamada bulundu. Söylediklerine göre film gerçekten farklı bir yapım olacak.

    Margot Robbie, LuckyChap prodüksiyon şirketi adına şu sözleri sarf etti: "İnsanlar hemen 'Margot, Barbie'yi oynayacak. Bunun ne anlama geldiğini biliyorum.' diye düşünüyor. Ama bizim amacımız 'Ne düşünürseniz düşünün size düşündüklerinizden tamamen farklı bir şey, istediğinizi bile bilmediğiniz bir şey vermek.' Şimdi The IP'yi ve gerçekten onurlandırabilir, aynı zamanda insanları şaşırtabilir miyiz? Eğer bunların hepsini yapar ve düşünceleri kışkırtırsak o zaman gerçekten ateş ederiz."

    Filmin konusu ise şöyle: Barbie, yaşadığı dünyanın koşullarına uymayan bir kadındır. Yaşadığı dünyanın "mükemmel kadın" imajına uzak olduğunu farkeden Barbie, yaşadığı fantastik dünyadan dışlanır ve kimsenin iletişim kurmak istemediği biri halini alır. Uyum sağlayabileceği bir dünya bulma umuduyla bizim yaşadığımız gerçek dünyaya bir yolculuğa çıkar. Bu yeni dünyada, onu kendi evinde dışlanmış kılan farklılıkları, onu özel kılan avantajlara dönüşür.

    Barbie filminin senaryosunu  Lady BirdFrances HaMistress AmericaGreenbergWiener-DogMaggie's Plan gibi yapımlardan tanıdığımız ve son olarak yıldız kadrolu Little Women filminin yönetmen koltuğuna oturan Greta Gerwig ile The Squid and The Whale, Frances Ha, Greenberg, The Life Aquatic with Steve Zissou gibi yapımlardan tanıdığımız Noah Baumbach kaleme alıyor. Ayrıca Gerwig, Barbie filminin yönetmenliğini üstleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top