Hesabım
    John Malkovich ve Jonathan Rhys Meyers, Pandemi Filmi "The Survivalist"te Başrol

    Pandemi temalı The Survivalist'in oyuncu kadrosu açıklanıyor.

    Yeni bir salgın hastalık temalı film hakkın resmi açıklamalar paylaşıldı. "The Survivalist" adını alan pandemi filminin başrolüne yerleşen iki yıldız isim resmi olarak açıklandı. Duyuruya göre usta oyuncu John Malkovich ve başarılı isim Jonathan Rhys Meyers, The Survivalist'in başrolünü paylaşacak.

    The Survivalist, tüm dünyaya yayılan ve insanlığın sonunu getirmeye niyetli olan bir salgını anlatacak. Filmde, salgının başlangıcının üzerinden bir buçuk yıl geçmiş olacak. Bir eski FBI ajanı, hastalığa karşı bağışıklığı olan genç bir kadını korumakla görevlidir. Ancak kadının peşinden çok tehlikeli bir çetenin lideri gelmektedir.

    Filmde FBI ajanını Jonathan Rhys Meyers canlandıracak. Çete lideri ise John Malkovich olacak. Açıklamalara göre The Survivalist'in prodüksiyonu tamamlandı. Becky, The Harrowing, Element gibi yapımlarda imzası bulunan Jon Keeyes filmin yönetmenliğini üstlendi. Matthew Rogers ise The Survivalist'in senaryosunu kaleme alan isim oldu. Filmin oyuncu kadrosunda Being John Malkovich, Red, In The Line of Fire gibi yapımların usta ismi John Malkovich ve The 12th Man, The Tudors, Vikings, Elvis gibi yapımarın yıldızı Jonathan Rhys Meyers dışında kimlerin yer alacağı henüz açıklanmadı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top