Hesabım
    Luke Wilson, "Bu Nasıl Sarışın 3"te Rol Alacak mı?

    Legally Blonde serisinin yıldızı Luke Wilson, devam filmi hakkında konuştu.

    Geçtiğimiz yıldan bugüne Legally Blonde serisine üçüncü filmin geleceği konuşuluyor. Şimdilerde iflas ettiği duyurulan MGM Stüdyoları'nın bünyesindeki Legally Blonde 3'ün hayata geçirilmesi resmiyete kavuşan bir konu. Hatta film için vizyon tarihi belirlendi. Ancak eski filmlerden kimleri Legally Blonde 3'te izleyeceğimiz açıklanmadı. Bu konuda konuşan isim, serinin önemli karakterlerinden Emmett'i canlandıran Luke Wilson oldu.

    Luke Wilson'ın Legally Blonde 3'te karşımıza çıkma olasılığı bulunuyor. Daha doğrusu Wilson, teklif gelmesi durumunda yer almayı kabul edeceğini açıkladı. Oyuncu şu sözleri sarf etti: "Tabii ki rol alırım. Legally Blonde hakkında bildiklerim sokaktan geçen sıradan insanların bildiklerinden farklı değil. Bu bir gerçek. Senaryosunu yazdıklarını ve her şeyi toparlamaya çalıştıklarını duydum. Ama şu anda bir sır olarak saklıyorlar."

    Şimdilerde 49 yaşında olan Luke Wilson, 2001 yapımı Bu Nasıl Sarışın'da ve 2003 yapımı Bu Nasıl Sarışın 2'te izleyici karşısına çıkmıştı. Filmde Elle Woods, aşık olduğu erkek arkadaşının peşinden Harvard Hukuk Fakültesi'ne gitmişti. Sarışın ve alımlı bir kadın olduğu için aptal yerine konulup nişanlı bir adam tarafından terk edilen Elle, fakültenin en başarılı öğrencisi olmuş ve orada Wilson'ın canlandırdığı Emmett ile tanışıp hayatının aşkını bulmuştu.

    Açıklamalara göre Legally Blonde 3'ün oyuncu kadrosunda Reese Witherspoon, Alanna Ubach, Jennifer Coolidge ve Jessica Cauffiel yer alacak. Diğer oyuncular konusunda bir duyuru bulunmuyor. Araya coronavirüs salgınının girmesi nedeniyle film için yapılan çalışmalarda büyük bir aksama meydana gelmişti.

    Legally Blonde ekibi son olarak bir bağış kampanyası için Zoom üzerinden bir araya gelmişti. Luke Wilson, Reese Witherspoon, Selma Blair, Jennifer Coolidge, Ali Larter, Holland Taylor ve Matt Davis kampanya kapsamında bir sohbet gerçekleştirmişti. Resmi duyuruya göre 20 Mayıs 2022 tarihi, Legally Blonde 3'ün vizyon tarihi olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top