Hesabım
    James Gunn, Bir Marvel / DC Crossover'ı Yapmak İstiyor!

    James Gunn'ın King Shark için planları var!

    Başarılı ve tartışmalı yönetmen James Gunn, sosyal medya üzerinden takipçilerinin sorularını yanıtlıyor. Bu sorulardan birinin üzerine, Gunn'ın hayalindeki düşünce açığa çıktı. Gunn, The Suicide Squad'dan King Shark ve Weasel karakterleri ile Guardians of The Galaxy'nin Rocket ve Groot'unu aynı filmde buluşturmak istediğini söyledi.

    James Gunn'ın yaptığı her iş büyük bir heyecanla bekleniyor. Yönetmen The Suicide Squad filminin çekimlerini tamamladı. Ardından da Peacemaker ve Guardians of The Galaxy 3 için harekete geçti. James Gunn'a bir takipçisi Twitter üzerinden "Hayalinizdeki Marvel/DC crossover ekip projesi ne olurdu?" sorusunu yöneltti. Gunn ise "King Shark, Rocket, Weasel & Groot" yanıtını verdi. Böyle bir projenin gerçek olup olamayacağı bilinmiyor. Ancak stüdyoların Gunn'a hayalini gerçekleştirmesi için büyük fırsatlar sunduğu biliniyor.

    King Shark karakterini The Suicide Squad'da Steve Agee canlandırıyor. Weasel'ı ise Gunn'ın kardeşi olan aynı zamanda Guardians of The Galaxy'de Kraglin ile Rocket'a hayat veren Sean Gunn canlandırıyor. Rocket ve Groot, Guardians of The Galaxy ekibinin vazgeçilmez parçaları olarak yerlerini alıyorlar. Eğer tüm bu karakterler bir filmde bir araya gelirse her şeyin çorba olacağı da su götürmez bir gerçek. DC ve Marvel kendilerine tamamen bağımsız dünyalar yaratıyorlar ve ikisinin birleşmesi mantık hatalarına yol açabilir.

    The Suicide Squad, 6 Ağustos 2021'de izleyici karşısında olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top