Hesabım
    Daft Punk'ın Tron Efsanesi Soundtrack Albümünün Tam Sürümü Paylaşıldı

    Tron Legacy albümünün tam sürümü dinleyicileriyle buluştu!

    Tron Efsanesi, bundan tam 10 yıl önce tüm dünyadaki izleyicilerinin karşısına geçmişti. Popüler müzik grubu Daft Punk ise filmin soundtrack'ine imzasını atmıştı. Şimdi ise "Derezzed" isimli Duft Punk imzalı albümün tam versiyonu resmi olarak paylaşıldı.

    Dünyaca ünlü müzik grubu Duft Punk, 31 farklı soundtrack'ten oluşan Tron Legacy albümünü Spotify üzerinden paylaştı. Yıllar sonra tam sürümüyle bir platformdaki yerini alan albüm, Duft Punk hayranlarını heyecanlandırdı. Film, 2011 yılının Ocak ayında izleyicileriyle buluşmuştu.

    Şimdilerde yeni bir Tron filminin üzerinde çalışılıyor. Filmin başrolünü Jared Leto üstlenecek. Yönetmenliğini ise Lion filmiyle tanınan Garth Davis üstlenecek. Tron Legacy'nin vizyona girmesinden bir süre sonra devam filminin onay aldığı resmi olarak açıklanmıştı. Ama zamanla geliştirme süreci yavaşlatıldı ve 2015 yılında da bu süreç tamamen sona ermişti. Geçen birkaç yılın ardından Tron 3 dosyası Temmuz ayı içerisinde yeniden açılmıştı. Orijinal Tron filminin konusu şöyleydi: Video oyunları tasarlayıp programlayan Kevin, patronun kendi işlerini çaldığını ispatlamaya çalışırken kendi yazıdığı programın içinde esir olur. Burada tüm program ve prosedürler kişilik kazanmıştır. Programcı ve kullanıcılar ise adeta tanrısal varlıklar gibi görülmektedir.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top