Hesabım
    "Batgirl" ve "Static Shock" Filmleri Doğrudan HBO Max'te Yayınlanabilir

    Warner Bros, iki yeni film için karar aşamasında.

    HBO Max, Warner Bros'un kararları nedeniyle yıla damgasını vuran platform haline geldi. DC Films'in başında bulunan Walter Hamada'nın açıklamalarına göre, 2022 yılın dört farklı süper kahraman filmi sinemalarda olacak. Ancak aralarında kaybetme riski bulunan Batgirl ve Static Shock filmleri yer almayacak. Onun yerine filmler HBO Max'te özel olarak yayınlanacak.

    Batgirl filmi uzun süredir hayata geçirilmeye çalışılıyor. Avengers yönetmeni Joss Whedon, 2018 yılında Batgirl'ün yönetmenliğine getirilmiş ve sonra Whedon projeden ayrılmıştı. Warner Bros'un yönetmen koltuğuna bir kadın yönetmeni yerleştirmek istediği biliniyor. Christina Hodson ise Batgirl'ün senaryosunu kaleme alıyor. Static Shock filmi hakkında elimizde bunlardan çok daha az bilgi bulunuyor. Michael B. Jordan, Static Shock'un yapımcılığını üstlenmek üzere anlaşma imzaladı. Henüz ne bir yönetmen ne de senarist ile görüşüldü.

    Walter Hamada, New York Times'a konuştuğunda bu iki yapımın da 2022 yılı içerisinde doğrudan HBO Max'te yayınlanmasının düşünüldüğünü söyledi. Ayrıca gelecek her DC filmi için bir spin-off dizisinin yapılmasını planladıklarını ifade etti. Bu spin-off dizileri de HBO Max'te yayınlanacak. Hamada "Bence bunu daha önce kimse yapma girişiminde bulunmadı. Ama izleyiciler bunu anlayabilecek kadar ileri görüşlü. Eğer iyi filmler yapmayı başarırsak, peşinden giderler." Walter Hamada'nın bahsettiği her film için bir dizi planlamalarını daha önce hiçbir stüdyodan duymadık. Ancak Star Wars evreninin önemli karakterlerinin birer birer diziye dönüştürüldüğü biliniyor. Tabii bu karakterin hepsi filmlerde yer almamıştı.

    2022 yılında Static Shock ve Batgirl'ün yanı sıra DC'den The Batman, Shazam 2, Aquaman 2, Black Adam ve The Flash filmleri izleyici karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top