Hesabım
    Daisy Ridley, Set Ekiplerinin Kendisine "Agresif" Deme Nedenini Anlattı

    Daisy Ridley, Tatler Magazine'e konuştu.

    Star Wars üçlemesiyle büyük bir üne kavuşan Daisy Ridley, 2021 yılı planları hakkında Tatler'a konuştu. Ridley, bugüne kadar set çalışanlarının onu agresif ve korkutucu bulduklarını söylemesiyle ilgili de açıklama yaptı. Oyuncu, kariyerine ilerleyen dönemde Chaos Walking, Woman In The Castle, Kolma ve A Woman of No Importance ile devam edecek. 

    Daisy Ridley, set çalışanlarının oyuncu hakkındaki sözlerine şöyle bir açıklama getirdi: "Bana korkutucu olduğum söylendi. Bu olay Chaos Walking çekimleri sırasındaydı. Saçım yapılıyordu, peruğum takılıyordu. 'Daha küçük mü olmalıyım; daha sessiz mi olmalıyım?' diye düşündüğümü hatırlıyorum. Agresif olarak da tanımlandım. Enerjim bir miktar agresiftir. Bu da yönetmenle bir görüşme sırasındaydı. 'Ama neden? Göz teması kurduğum için mi?' diye düşünüyordum. Bilmiyorum. Şu korkunç acı verici his geliyordu: 'Tanrım, düşündüğüm şekilde davranmıyor muyum?'"

    "Star Wars'a imza attığımda anlaşmada 'Hayatın konuşma konusu olacak' yazmıyordu. Hayatımın çoğunun ortaya döküldüğünü anladığım noktaya geldim. İnsanlar annemin, babamın adını, kız kardeşlerimin yaşamak için ne yaptıklarını biliyordu. Sadece bana ait olan ve geri kalanın bilmediği bir şeyimin olmasının güzel olacağını düşündüm. Ayrı tutabileceğimi düşündüm."

    Yıldız oyuncu Daisy Ridley'nin Tom Holland ile birlikte başrolünde bulunduğu Chaos Walking'in yönetmenliğini Doug Liman üstlendi. Chaos Walking, 22 Ocak 2021'de izleyici karşısında olacak. Film, fantastik ve distopik bir dünyada geçecek. Ridley'nin Star Wars macerası, The Rise of Skywalker ile sona ermişti. Rey karakteri herkesi şaşırtan, ama mutlu etmeyen bir sona kavuşmuştu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top