Hesabım
    Oscar Isaac Seslendirmeli Spider-Man 2099'dan Yeni Paylaşım!

    Spider-Man: Into The Spider-Verse 2'den detaylar paylaşıldı.

    Animasyon türündeki Spider-Man: Into The Spider-Verse devam filmiyle ilgili yeni bilgiler paylaşıldı. Yeni yılın ilk gününde yapılan paylaşım, Spider-Man: Into The Spider-Verse 2'de Oscar Isaac'in sesiyle hayat vereceği Spider-Man'e ait. Isaac, filmde Miguel O'Hara yani Spider-Man 2099'u seslendirecek.

    Spider-Man: Into The Spider-Verse neredeyse tüm Spider-Man filmlerini beğeni olarak geçerek büyük bir hayran kitlesi yaratmıştı. Bu kitle doğal olarak devam filmi için yapımcıları ve stüdyoyu harekete geçirdi. Spider-Man: Into The Spider-Verse 2 hakkında elimizde çok az bilgi bulunuyordu. Ta ki, 2021'in ilk gününde yapılan paylaşıma kadar. Yapılan resmi paylaşımla birlikte filme Spider-Man 2099 karakterinin konuk olacağını öğrendik. Ancak yapılan paylaşım aslında Spider-Man: Into The Spider-Verse 2'de yer alacak Spider-Man 2099 tasarımını içermiyor.

    Spider-Man 2099, Miguel O'Hara olarak biliniyor. Karakter çizgi romanlarda, geleceğin New York'unda yaşıyor ve bir genetikçi olarak çalışmalar yürütüyor. Miguel O'Hara'nın amacı Spider-Man'in yeteneklerini kendi DNA'sına aktarabilmektir. Spider-Man: Into The Spider-Verse 2'de, tıpkı ilk filmde olduğu gibi farklı zaman dilimlerinden, yaşlardan, etnik kimlikler ve cinsiyetlerden Spider-Man'lerle karşılaşacağız.

    Oscar Isaac, ilk filmde karakterin seslendirmesini yapmıştı. Ancak karakterin rolü, ikinci filmle birlikte büyüyecek. Oyuncudan henüz devam filminin seslendirmesini yapacağıyla ilgili resmi onay gelmedi. Phil Lord ve Chris Miller, Spider-Man Into The Spider Verse 2'nin yapımcılığını üstlenecek. Shameik Moore, Miles Morales'li Spider-Man'i seslendirmeye devam edecek. Joaquim Dos Santos ise yönetmen koltuğuna oturacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top