Hesabım
    Henry Cavill, "Twilight"ın Edward'ı Olabilirdi!

    Cavill, ucuz kurtuldu...

    Catherine Hardwick'in yönetmen koltuğuna oturduğu 2008 yapımı Alacakaranlık filmiyle ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Twilight roman serisinin yazarı Stephenie Meyer'in söylediklerine göre Edward Cullen karakteri için Robert Pattinson dışında görüşülen oyuncular bulunuyordu. Bunlardan biri de Superman ve The Witcher'ın yıldızı Henry Cavill'dı. 

    Henry Cavill, Stephenie Meyer'ın Edward için düşündüğü ve istediği ilk oyuncuydu. Cavill o zamanlar genç ve henüz tanınmamıştı. Meyer, bu konuya 2007 yılında yazdığı blogunda şu sözlerle yer verdi: "Yıllar geçti ve oyuncuların yaşlandı. Bence Twilight'a yeniden oyuncu bulma zamanı (Eğlence için tabii ki!). En çok hayal kırıklığı yaratan şey ise mükemmel Edward'ımı kaybetmek oldu. Henry Cavill şimdi 24 yaşında. İzninizle saygı duruşuna geçelim. Henry'den tamamen vazgeçmeye niyetli değilim. Charlie Hunnam vampirlerin dahil olduğu bir senaryoyu okumayı reddettiği için Henry'ye Carlisle rolünü teklif ettim. Henry sarışınların daha fazla eğlenip eğlenmediğini öğrenme cesaretinde bulunur mu?"

    Stephenie Meyer'in yıllar önce sarf ettiği bu sözlerin ortaya çıkması Alacakaranlık hayranlarını şaşırttı. Robert Pattinson, Edward Cullen karakterine hayat vermişti. Oyuncu The Batman filminin yıldızı olarak karşımıza çıkacak. Ancak onu Henry Cavill'ın Superman'iyle aynı filmde görme ihtimalimiz oldukça düşük. Çünkü DC'den gelen açıklamaya göre iki karakter aynı evrende yer almayacak. Pattinson'ın Batman'i muhtemelen Joker ile birlikte geçmişte olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top