Hesabım
    Tarihin Önemli İsimlerini Bir Araya Getiren "One Night In Miami"den Fragman!

    Muhammed Ali, Sam Cooke, Malcolm X ve Jim Brown tek filmde buluştu!

    Amazon aracılığıyla gösterime girecek olan ve yılın en dikkat çekici yapımlarından biri olarak görülen "One Night In Miami"den fragman paylaşıldı. Film, fragmanda da görüldüğü gibi dört önemli siyahi yıldızı bir araya getiriyor. Efsanevi boksör Muhammed Ali, aktivist Malcolm X, fulbol yıldızı Jim Brown ve müzisyen Sam Cooke, kutlama için bir gece buluşuyor!

    Bir dönem draması olan One Night In Miami'den fragman paylaşıldı. Oscar ve Emmy ödüllü sanatçı Regina King'in yönetmenlik denemesi olarak karşımıza çıkan One Night In Miami, prömiyerini Venedik Film Festivali'nde yapmıştı. Ayrıca Toronto Film Festivali'nin sevilen yapımlarından biri olarak yerini almıştı. Bu festival yolculuğuyla, Akademi'nin favorilerinden biri olacağı düşünülüyor. 

    One Night In Miami'nin konusu ise şöyle: 25 Şubat 1964 gecesi Cassius Clay, Sonny Liston'ı yenerek dünya ağır sıklet boks şampiyonu olur. İnsanlar kalabalık halde kutlama yapmak için Miami Beach Kongre Merkezi'nde toplanırken Clay, ırk ayrımcılığı nedeniyle zaferini diğer sporculardan uzakta kutlamak zorunda kalır. Clay, Miami’nin siyahi mahallelerinden birinde arkadaşları aktivist Malcolm X, şarkıcı Sam Cooke ve futbol yıldızı Jim Brown ile kutlama yapar. Dört adam bu sırada kendileri ve insanlar için yeni bir dünya tanımlamaya karar verir.

    Amazon'un planlarına göre Eli Goree ve Kingsley Ben Adir için Oscar kampanyası yapılacak. Filmin oyuncu kadrosunda Goree ve Adir'in yanı sıra Aldis Hodge, Leslie Odom Jr.Lance Reddick gibi isimler bulunuyor. Goree filmde Muhammed Ali'yi; Kingsley Ben Adir ise Malcolm X'i canlandırıyor.

    One Night In Miami, Amazon Prime Video'daki izleyicilerinin karşısına 15 Ocak 2021 tarihinden itibaren çıkacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top