Hesabım
    "Adam Project"te Genç Ryan Reynolds'dan Şaşırtıcı Deadpool Monologu!

    Walker Scobell, Deadpool repliklerini ezberlemiş!

    Netflix'in zaman yolculuğu temalı yeni filmi Adam Project'in prodüksiyonu Kasım ayından bugüne devam ediyor. Filmde Ryan Reynolds'ın genç versiyonunu canlandırarak ilk oyunculuk deneyimini yapacak olan Walker Scobell'den şaşırtıcı bir performans geldi. Reynolds, Scobell'i uzun ve ağır küfürler içeren bir Deadpool monologunu performe ederken videoya kaydedip sosyal medya üzerinden paylaştı.

    Deadpool'un devam filmini yüzyıllardır beklerken, en azından Deadpool'u hatırlatıcı bir paylaşım karşımıza çıktı. Adam Project'in genç oyuncusu Walker Scobell, Deadpool'dan uzun bir monolog okudu. Yalnızca 12 yaşında olan oyuncunun bu monologu sergilemesi aynı zamanda eleştirildi. Çünkü Deadpool'un bolca küfürlü, şiddet yanlısı ve 18+ bir karakter olduğu biliniyor. Walker Scobell'ın bu monologu ezberlemesi de filmi çok kez izlediği anlamına geliyor.

    Shawn Levy'nin yönetmen koltuğuna oturduğu Adam Project'in oyuncu kadrosunda Reynolds ve Scobell'in yanı sıra Mark Ruffalo, Zoe Saldana, Catherine Keener, Jennifer Garner ve Alex Mallari Jr. yer alıyor. Our Name is Adam, kendisinin daha genç versiyonuyla tanışmak için zamanda yolculuk yapan bir adamın hikayesini konu ediyor. 13 yaşındaki halinden yardım almak için zamanda yolculuk yapan adam, kendisini beklenmedik durumların içinde bulur.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top