Hesabım
    Anne Hathaway ve Chiwetel Ejiofor'lu 'Locked Down'dan Fragman

    Film, karantina sürecindeki bir çiftin hikayesini anlatıyor..

    HBO Max, Anne Hathaway ve Chiwetel Ejiofor’un başrollerini paylaştığı ve Doug Liman’ın karantinada çektiği “Locked Down” filminin ilk fragmanını yayınladı. Fragman, Koronavirüs kilitlenmesinden hemen önce ayrılmayı planlayan Londralı bir çift olan Linda (Hathaway) ve Paxton'ın (Ejiofor) gerilimli hikayesine odaklanıyor.

    Tünelin sonunda bir ışık aradıkları ve iki hafta karantinada kalmak zorunda kaldıkları için, ilişkilerini kurtarmaya çalışmaktan başka çareleri yoktur. Çift, yaşam koşullarını irdelerken, profesyonel yaşamlarında da zorluklarla karşılaşır. Bu zorluk bir soygunla bağlantılı hale gelir. Ejiofor, fragmanda "şimdi hayatımın tam anlamıyla sıfır amacı var.” diyor. Öte yandan Hathaway, çalışanlarını işten çıkaran bir video görüşmesine ev sahipliği yapıyor ve "Kovduğum iyi insanlar mı? Benim yüzümden kovuldular.” diyor. 

    Filmde ayrıca, birçoğu video görüşmeleriyle görünen Stephen Merchant, Mindy Kaling, Lucy Boynton, Dulé Hill, Jazmyn Simon, Ben Stiller ve Ben Kingsley de yer alıyor. Locked Down, İngiltere'de, eylül ayında bir aylık bir sürede, Covid-19 protokolleri altında çekildi. Senaryo, daha önce 2019’da "Serenity" için Hathaway'le birlikte çalışan "Peaky Blinders" yaratıcısı Steven Knight tarafından yazıldı.

    P.J. Van Sandwijk, Alison Winter ve Michael Lesslie filmin yapımcılığını üstlendi. AGC Studios’tan Stuart Ford, Miguel Palos Jr. ve Alastair Burlingham, Liman ve Knight'la birlikte yönetici yapımcı olarak görev yaptı. "Locked Down", eylül ayında Toronto Film Festivali'nini sanal marketinde tanıtıldı. 14 Ocak'ta HBO Max'te prömiyer yapacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top