Hesabım
    John Rhys-Davies ile Indiana Jones 5 İçin Görüşme Yapılıyor!

    Gelecek Indiana Jones filmi için hazırlıklara başlandı.

    Yüzüklerin Efendisi serisinin Gimli'si olarak tanıdığımız John Rhys Davies'in yeni projesi Indiana Jones 5 olabilir! Gallerli oyuncu daha önce de Indiana Jones serisinde Sallah karakterine hayat vermişti. Eğer teklif götürülürse John Rhys Davies ve ekibin geri kalanı, 2021'in Mayıs ayı içerisinde Indiana Jones 5'in çekimlerine başlayacak.

    John Rhys Davies, rol alması muhtemel olan Indiana Jones 5 hakkında şu sözleri sarf etti: "Filmin Mayıs ayında çekileceğini anlıyorum. Mayıs ayında dünyada böyle bir filmin çekilebileceğine dair ufak bir şüphem var. Filmde yer almamın istenmesi mümkün. Eğer beni isterlerse orada olacağım. Ama bence biraz daha beklenmeli. Önemli kişiler duyuruları kendileri yapmalı. O zaman benim iyi ya da kötü anlamda hissettiklerimi paylaşabilirsiniz. Politik olmadı mı?"

    Indiana Jones 5'in yıldızı bir kez daha Harrison Ford olacak. Hem Star Wars serisi hem de Indiana Jones serisinde yıllardır süregelen büyük bir başarı yakalayan Ford, muhtemelen son kez bu rolle karşımıza çıkacak. Çünkü oyuncu daha önce yaptığı açıklamalarda, artık tahtını başka birinin devralması gerektiğini ve her şeyin tadında bırakılması gerektiğini ifade etmişti.

    Indiana Jones 5'in oyuncu kadrosunda başka kimlerin yer alacağı bilinmiyor. Yönetmenliği ise Steven Spielberg yapmayacak. Onun yerine yönetmenlik  Ford V. FerrariLogan gibi Oscar adaylığı getiren başarılı yapımların yönetmeni James Mangold'un ellerine teslim edildi. Sürekli değişiklik yapılan Indiana Jones 5'in vizyon tarihi şimdilik 29 Temmuz 2022 olarak biliniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top