Hesabım
    "The United States Vs Billie Holiday"den Fragman Paylaşıldı!

    Hulu'da yayınlanacak olan "The United States Vs Billie Holiday"den fragman yayınlandı.

    Amerika'nın ve buna bağlı olarak tüm dünyanın en saygıdeğer sanatçılarından biri olan Billie Holiday, filme konu oldu. "The United States Vs Billie Holiday" Johann Hari'nin Chasing the Scream: The First and Last Days of the War on Drugs kitabından ilham alınarak hayata geçirildi. Alkol ve bağımlılık sorunları olduğu bilinen Billie Holiday'i odağına alan filmden bir fragman paylaşıldı.

    Filmin konusu ise şöyle: The United States Vs. Billie Holiday, 1940'larda Amerika'nın en büyük yıldızlarından biri olan caz sanatçısı Billie Holiday’ın hayatına odaklanıyor. Caz sahnesinin en önemli seslerinden biri olan Holiday zorluklarla dolu bir hayat yaşadı. Holiday’in iş ve özel yaşantısına yer verilen filmde, nasıl FBI’ın hedefi haline getirildiği gözler önüne seriliyor. Özellikle ünlü bir ajan olan Jimmy Fletcher ile olan ilişkisi filmde ortaya çıkarılıyor.

    Lee Daniels'ın yönetmen koltuğuna oturduğu The United States Vs Billie Holiday'de başrolü Andra Day üstleniyor. Ayrıca Jimmy Fletcher olarak da Trevante Rhodes'u izleyeceğiz. Day ve Rhodes'a eşlik eden oyuncular arasında Garrett Hedlund, Natasha Lyonne, Da’Vine Joy Randolph, Miss Lawrence, Rob Morgan, Evan Ross, Tyler James Williams, Tone Bell ve Erik LaRay Harvey bulunuyor.

    The United States Vs Billie Holiday, 26 Şubat 2021 tarihinde Hulu üzerinden izleyici karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top