Hesabım
    Brendan Fraser, Darren Aronofsky'nin "The Whale"inde Rol Alacak

    Aronofsky'nin yeni filmi The Whale için oyuncu kadrosu oluşturuluyor.

    Darren Aronofsky yeni filmi "The Whale" için oyuncularla görüşmeye başladı. The Whale'in kadrosuna eklenen ilk isim ise Brendan Fraser oldu. Samuel D. Hunter'ın ödüllü tiyatro oyunundan uyarlanacak olan The Whale, bir öğretmenin yaşam mücadelesine odaklanacak.

    Mother, Pi, Requiem For A Dream, The Fountain gibi yapımların başarılı yönetmeni Darren Aronofsky, yeni filmi The Whale için harekete geçti. The Mummy, Crash, Doom Patrol, The Affair gibi yapımların yıldızı Brendan Fraser, The Whale için anlaşılan ilk oyuncu oldu. MacArthur ödüllü The Whale tiyatro oyunu, ileri seviye obeziteden muzdarip bir İngilizce öğretmeninin hikayesine odaklanıyor. Adam, uzun süredir uzak kaldığı kızıyla bu süreçte yeniden iletişime geçmeye, yakınlaşmaya çalışacaktır.

    Komedi ve dram türlerini harmanlayan The Whale'in yazarı Samuel D. Hunter, yapım hakkında şu sözleri sarf etti: "Oyunumu senaryoya uyarlamak benim için gerçekten zevkle yaptığım bir iş oldu. Bu hikaye derininde kişisel bir hikaye. Ve daha geniş bir izleyici kitlesine ulaşacağı için çok minnettarım. İlk oyunumu yazdığım lise zamanlarında Requiem For A Dream'i izlediğim günden bugüne Darren'ın işlerine hayranım. Kendine özgü yeteneğini ve vizyonunu bu filme getireceği için minnettarım."

    Darren Aronofsky son olarak Jennifer Lawrence ve Javier Bardem ile birlikte Mother filmini çekmişti. Film kullandığı sembolik senaryo anlatımı nedeniyle son birkaç yılın en çok tartışılan filmlerinden biri haline gelmişti.

    The Whale, A24 altında geliştirilecek ve izleyicileriyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top