Hesabım
    My French Film Festival, Online Olarak İzleyici Karşısına Çıkıyor!

    My French Festival, 15 Ocak tarihinde başlıyor.

    Bu yıl 11. kez düzenlenecek olan My French Film Festival için son hazırlıklar yapılıyor. 1 ay boyunca evlerimizden takip edebileceğimiz My French Festival, Fransız sinemasını tüm dünyayla buluşturuyor. Dünyanın genç yönetmenlere adanmış ilk frankofon online sinema festivali olan My French Festival, UNIFRANCE tarafından düzenleniyor.

    My French Film Festival, online olarak 15 Ocak tarihinde izleyicilerin karşısına çıkmaya başlıyor. 13 uzun metraj film ile 17 kısa metraj filmi bünyesinde bulunduran Fransız festivali, Fransa, Belçika, Kanada ve İsviçre'den kabul edilen filmlerle düzenleniyor. Festival kategorilerinde Forever Young, Crazy Loving Families, True Heroines, French Ghost Stories, On the road ve Love gibi dünya sinemasının önemli filmleri bulunuyor.

    11. My French Film Festival kapsamında gösterime sunulan filmlere ayrıca ödül takdim edilecek. Filmleri, izleyiciler online olarak değerlendirecek. Bu kapsamda uzun ve kısa metrajlı filmlere İzleyici Ödülü verilecek. İzleyici Ödülü'nün yanı sıra uluslararası sinemacılardan oluşan jüri üyeleri, Jüri Ödülü takdim edecek. Beş gazeteciden oluşan son jüri ise Uluslararası Basın Ödülü'nü sahibine teslim edecek.

    Festival, 15 Ocak tarihinde başlayacak ve 15 Şubat'ta sona erecek; MyFrenchFilmFestival.com üzerinden takip edilebilecek. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top