Hesabım
    Devam Filmi "Sevdiğim Tüm Erkeklere: Şimdi ve Sonsuza Dek"ten Fragman!

    Netflix'in sevilen "Sevdiğim Tüm Erkeklere" serisinin üçüncü filminden fragman paylaşıldı.

    Lara Jean ve Peter'ın aşkı, "Sevdiğim Tüm Erkeklere: Şimdi ve Sonsuza Dek" filmiyle sona kavuşuyor. Netflix'in beğenilerek izlenen film serisi To All The Boys I Loved Before'un son filminden resmi fragman paylaşıldı. Michael Fimognari'nin yönetmen koltuğuna oturduğu filmin fragmanında genç çiftimizin üniversiteye başlangıç maceralarını ve çizecekleri yolu izliyoruz.

    Filmin konusu ise şöyle: Lara Jean, hayatının en iyi yazını yaşar. Erkek arkadaşı Peter ile ilişkisi güzel bir şekilde devam eder. Bu sırada babası komşuları ile yeniden evlenmeye karar verir. Düğün hazırlıkları ile ilgilenen Lara, kardeşi Margot’ın da yaz tatili için eve gelecek olmasından dolayı ayrıca mutludur. Ancak bu yoğun tempoda Lara bir yandan da kendi hayatı ile ilgili önemli kararlar vermek zorundadır. Üniversite için evinden ayrılma durumuyla karşı karşıya olan Lara bu süreçte Peter ile ilişkisinin ne olacağı konusunda korkuya kapılır.

    Sevdiğim Tüm Erkeklere: Şimdi ve Sonsuza Dep'in oyuncu kadrosunda ilk iki filmin yıldızları Lana Condor ve Noah Centineo'nun yanı sıra Madeleine Arthur, Janel ParrishLisa Durupt gibi isimler yer alıyor. Film, Jenny Han'ın çok satan romanından uyarlandı. Katie Lovejoy ise kitabı senaryolaştırdı.

    Filmin 12 Şubat 2021 tarihinde Netflix'teki yerini alması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top