Hesabım
    Armie Hammer, Jennifer Lopez'li "Shotgun Wedding"den Ayrıldı

    Armie Hammer, hakkında çıkan istismar iddiaları nedeniyle Shotgun Wedding'de yer almayacak.

    Call Me By Your Name ile yıldızı parlayan Armie Hammer'ın kariyerini bir düşüş bekliyor gibi görünüyor. Oyuncunun sosyal medya üzerinden kadınları taciz ettiği ve şiddet içerikli mesajlar gönderdiği iddiaları, Shotgun Wedding'in kadrosundan ayrılmasına yol açtı. Hammer ayrıca istismar iddialarıyla ilgili açıklamada bulundu.

    Yakın zamanda Death On The Nile filminde izleyeceğimiz Armie Hammer şu açıklamada bulundu: "Bana yapılan bu saçma iddialara cevap vermiyorum. Ama bu bana karşı ahlaksızca yapılan sahte sosyal medya saldırıları ışığında, çocuklarımı dört ay boyunca film çekmek için Dominik Cumhuriyeti'ne tek başlarına bırakmayacağım. Lionsgate bu konuda beni destekliyor ve bunun için onlara minnettarım."

    Armie Hammer hakkındaki iddialar, sosyal medyada DM üzerinden gönderdiği mesajlara dayanıyor. Henüz mesajların gerçek olduğu onayı verilmedi. Hammer'ın ekibi de Hollywood'dan başka destekler almak için uğraş veriyorlar.

    Shotgun Wedding'de Jennifer Lopez'e kimin eşlik edeceği henüz bilinmiyor. Filmin konusu şöyle olacak: Genç bir çift olan Darcy ve Tom evlenmeye karar verir. Bu onların dışarıdan oldukça sevecen gözüken ancak oldukça inatçı olan ailelerinin de bir araya gelmesi demektir. Bu durum kutlama için tehlike oluşturacak olsa da onları bekleyen tek sorun bu değildir. Düğünde konuklardan biri rehin alınınca işler iyice karışır. Sevdiklerini korumak için ellerinden geleni yapan çiftin ilişkisi de bu süreçte sınanır.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top