Hesabım
    Adam Driver ve Greta Gerwig Yeni Noah Baumbach Filminde Buluşuyor

    Noah Baumbach, Marriage Story'nin ardından yeni projelerin peşine düşmeye başlıyor.

    Adam Driver ve Greta Gerwig ile ilgili yeni bir haber gündemde bulunuyor. Söylenenlere göre Noah Baumbach, Marriage Story'nin ardından Netflix için yeni bir çekmek istiyor. Bu filmin başrollerini de Frances Ha'da partner olan Adam Driver ve Greta Gerwig üstlenebilir. Baumbach, Don DeLillo'nun romanı White Noise'u uyarlayacak. Greta Gerwig'in ise anlaşmaya çoktan imzasını attığı belirtiliyor.

    Greta Gerwig'i son zamanlarda oyunculuktan çok yönetmenlik kariyeriyle görüyoruz. Little Women filmiyle En İyi Uyarlama Senaryo kategorisinde Oscar'a aday gösterilmiş, ancak ödülü Jojo Rabbit'e kaptırmıştı. Şimdi ise oyuncu olacağı bir filmle karşımıza çıkacak gibi görünüyor. Frances Ha filminde henüz bir yıldız olmayan ve şimdilerde dünya çapında çok iyi bir oyuncu olarak gösterilen Adam Driver, Gerwig'e White Noise'da eşlik edecek.

    White Noise kitabı 1985 yılında piyasaya çıkmıştı ve bir taşlama komedisi olarak biliniyordu. Amerika'daki bir sanat okulunda Hitler hakkında ders veren Jack Gladney, dördüncü eşi Babette, dört çocukları ve bolca ölüm korkusu ile birlikte yaşıyordur. Bir gün havadan gelen toksik yağış, simsiyah ve kimyasallarla dolu bir bulutun aşağı inmesine neden olur. Artık ölümle birlikte yüzleşmek zorundadırlar.

    White Noise'un prodüksiyonuna 2021'in Haziran ayında başlanması planlanıyor. Noah Baumbach ve Greta Gerwig ilk olarak Greenberg filminde birlikte çalışmışlardı. Son olarak ise Margot Robbie başrollü Barbie filmi için hazırlık yapıyorlar. Adam Driver ise Ridley Scott ile birlikte The Last Duel'ı çekti. Müzikal film Annette; bilim kurgu türündeki 65 ve bir diğer Ridley Scott filmi Gucci, Adam Driver'ın gelecek filmleri arasında yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top