Hesabım
    Doug Liman, "Edge of Tomorrow 2"de Tom Cruise ve Emily Blunt'ı Öne Çıkarmak İstiyor

    Edge of Tomorrow devam filminin senaryosun nasıl olacak?

    Tom Cruise ve Emily Blunt'ın yıldızı olduğu "Edge of Tomorrow"un devam filmi şimdilerde geliştirme aşamasında bulunuyor. Yönetmen Doug LimanEdge of Tomorrow 2 hakkında röportaj vererek bilgi güncellemesi yaptı. En başta da Liman, filmine Edge of Tomorrow denmesini istemediğini söyledi.

    "Edge of Tomorrow adından nefret ettim. Warner Bros ile bu konuda savaş verdim, ama ısrarcı oldular. Bana göre bu başlık, film için yanlış seçim. Hala umuyorum ki film yeniden markalaştırılır. Çünkü böyle filmler arşivlerde sonsuza kadar kalır." Konu devam filmine geldiğinde Doug Liman sözlerine şu şekilde devam etti: "Çıta oldukça yüksek, çünkü yapması çok zorlu bir filmdi. Zaman yolculuğunun dahil olduğu bir film geliştirmeye çalıştığınızda, kolayca insanların hiç zamanda yolculuk yapamayacağını anlıyorsunuz. Çünkü çok fazla paradoks var. Senaryoyu zorlukla aşıyorsunuz. İlk filmin geliştirme aşamasının bir noktasında Warner Bros'tan bana 'Zamanda yolculuk yapması zorunlu mu?' dediler. Belki sadece uzaylılarla savaşabilir. Eğer bu filmi gerçekten yapmak istiyorlarsa zaman yolculuğunun zorunlu olduğunu söyledim. Uzaylılarla ilgilenmiyorum. Günlerin tekrarlanmasıyla ilgileniyorum."

    Doug Liman "İkinci filmin ilk filmden daha fazla karakter odaklı olmasıyla ilgileniyorum. Çünkü normalde hiç böyle olmaz. Devam filmini geliştirirken benim yaklaşımım buydu. Çünkü Tom Cruise ve Emily Blunt fenomen oyuncular. Devam filmi daha fazla silah gücüne ya da patlamalara sahip olmalı. Ama hiçbir görsel  efekt, Tom Cruise ve Emily Blunt'ın performe ettiği harika bir sahneden daha iyi olmayacak." sözleriyle Edge of Tomorrow 2'nin nasıl olmasını istediği ile ilgili detay verdi.

    Live, Die, Repeat adını alması beklenen Edge of Tomorrow 2'nin çekimlerine ne zaman başlanacağı bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top