Hesabım
    "Ghostbusters: Afterlife"tan Yeni Görsel!

    Yeni nesil Ghostbusters, yakında vizyona girecek.

    Ghostbusters serisinin yeni filmi Ghostbusters Afterlife, Empire Magazine'in yeni sayısına konu oldu. Babası Ivan Reitman'ın mirasını devralan Jason Reitman, filmin yönetmen koltuğuna oturuyor. Yönetmen, bu konuda bir röportaj vermeyi ihmal etmedi. Ayrıca filmden bir özel görsel paylaşıldı.

    Hayalet Avcıları Öteki Dünya'ya imzasını atan Jason Reitman, geçtiğimiz Aralık ayında babası Ivan Reitman'a özel olarak film gösterimi yaptığını söyledi ve şu sözlerle açıklamada bulundu: "Babam covid yüzünden evden pek çıkmıyor. Ama test yaptırdı, maskesini taktı ve Sony ile birlikte filmi izlemek üzere stüdyoya doğru arabasını sürdü. Sonra ağladı ve babam olmaktan gurur duyduğunu söyledi. Hayatımın en güzel anlarından biriydi. Filmde tutunduğum duygu komiktir ki, beni korkutması. Ghostbusters ilk korku filmi deneyimimdi. Directors Guild buluşmasındaydım ve Steven Spielberg'ün yayına oturmuştum. Ona Ghostbusters üzerinde çalıştığımı söylediğimde ortada bir şey yokken bana 'Kütüphane Hayaleti'nin onu en çok korkutan 10 şeyden biri olduğunu söyledi. Bu doğruydu."

    Filmin konusu ise şöyle: Bekar bir anne olan Callie, mali zorluklarla mücadele etmektedir. Geçimlerini sağlamakta zorlanan Callie, çocukları Trevor ve Phoebe ile birlikte ölen babasından kalan eski eve taşınmak zorunda kalır. Yeni hayatlarından pek memnun olmayan Trevor, çok geçmeden evde büyükbabasının mirasıyla ilgili büyük bir sırrı keşfeder. Büyükbabasının eşyalarının arasında onun Hayalet Avcıları’nın üyesi olduğunu gösteren ekipmanlar bulan Trevor, Phobe ve yeni arkadaşları ile birlikte bulduklarını kurcalarken kasabanın altında uyuyan bir tehlikenin ortaya çıkmasına neden olur.

    Yeni nesil Ghostbusters'da Paul RuddCarrie CoonMckenna GraceFinn Wolfhard gibi isimler yer alacak. Ayrıca orijinal filmlerin yıldızları Bill Murray, Sigourney WeaverDan Aykroyd da onlara eşlik edecek. 11 Haziran 2021'de Ghostbusters: Afterlife'ı sinemalarda izleyeceğiz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top