Hesabım
    Ana de Armas ve Ben Affleck Ayrılığı Olay Yarattı!

    Ana de Armas'ın Ben Affleck'ten ayrılması, sosyal medyada gündeme oturdu.

    Yıldız oyuncular Ana de Armas ve Ben Affleck'in birkaç aydır devam eden ilişkileri sona erdi. Magazin gündemi de sosyal medyayı kaynatmaya başladı. Beğenilen çiftin ayrılıklarının ardındaki nedenin yanı sıra Ben Affleck'in evinden alınarak çöpe atılan Ana de Armas kartonları merak yarattı.

    32 yaşındaki Kübalı yıldızı parlayan oyuncu Ana de Armas, 2019 yılından bugüne Ben Affleck ile mutlu gibi görünen bir ilişkide bulunuyordu. Affleck'in çok sorunlu bir özel hayatının olmasına rağmen Armas ile birlikte olmaya başlaması dikkatleri çekmişti. Affleck'in ciddi bir alkol sorunu vardı ve rehabilitasyon merkezlerinde uzun süre kalmıştı. Bu süreçte eski eşi Jennifer Garner da Affleck'in yanında olmuştu. Bir süre önce ise Ana de Armas ve Ben Affleck'in ayrıldığı söylendi. Kaynaklardan gelen bilgilere göre Ana de Armas, Los Angeles'ta yaşamak istemiyordu. Ancak Affleck'in üç çocuğu Los Angeles'ta bulunuyordu ve oradan uzun süreli ayrılması güçtü.

    Ayrılıklarının ardından Ana de Armas yurt dışının Top Trending listesine girdi. Sosyal medya kullanıcıları bu haberlerden sonra Ben Affleck'in Ana de Armas'ı hak etmediği konusunda birçok paylaşımda bulundu. Ayrıca 18 Ocak tarihinde Affleck'in evinin önünde çekilen bir fotoğraf ortalığı karıştırdı. Çünkü oyuncunun evinden büyük boy Ana de Armas kartonu çıkarılarak çöpe atıldı. Bunu yapan kişinin Ben Affleck olup olmadığı anlaşılmıyor.

    Ben Affleck'i son olarak The Way Back filminde izlemiştik. Ana de Armas ise Knives Out ile karşımıza çıkmıştı. Ayrıca Marilyn Monroe biyografik filmi ve No Time To Die ile kariyerine devam edecek. Affleck ve Armas ikilisini The Deep Water isimli erotik gerilim filminde izleyeceğiz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top