Hesabım
    Josh Duhamel, "Shotgun Wedding"de Armie Hammer'ın Yerini Alabilir

    Shotgun Wedding'de Jennifer Lopez'e eşlik edecek oyuncu Josh Duhamel olabilir.

    Armie Hammer'ın hakkında çıkan taciz iddialarının ardından Shotgun Wedding filmi için yaptığı anlaşmadan çekilmesi üzerine, yerine geçecek oyuncu için araştırmalara başlandı. Açıklamalara göre Shotgun Wedding'de Jennifer Lopez'e Josh Duhamel eşlik edebilir. Şimdilerde Duhamel ile görüşmeler yapılıyor.

    Jason Moore'un yönetmen koltuğuna oturacağı Shotgun Wedding filminin hazırlıkları fazlasıyla olaylı başladı. Call Me By Your Name'in yıldızı Armie Hammer'ın başrolde yer almasına karar verilmişti. Ancak evli olan oyuncunun, sosyal medyada dm üzerinden başkalarına istismar ve şiddet içerikli mesajlar göndermesi ortalığı karıştırdı. Hammer, tüm bu suçlamaların içerisinde ailesini bırakıp film çekmeye gidemeyeceğini belirterek Shotgun Wedding'in kadrosundan ayrıldı. Stüdyo, yerine Josh Duhamel'i getirmek istiyor.

    Josh Duhamel'i Transformers, Safe Haven, Buddy Games gibi yapımlardan tanıyoruz. Shotgun Wedding'in konusu ise şöyle: Genç bir çift olan Darcy ve Tom evlenmeye karar verir. Bu onların dışarıdan oldukça sevecen gözüken ancak oldukça inatçı olan ailelerinin de bir araya gelmesi demektir. Bu durum kutlama için tehlike oluşturacak olsa da onları bekleyen tek sorun bu değildir. Düğünde konuklardan biri rehin alınınca işler iyice karışır. Sevdiklerini korumak için ellerinden geleni yapan çiftin ilişkisi de bu süreçte sınanır.

    Lionsgate bünyesinde daha önce Wonder filmini hayata geçiren yapımcılar Todd Lieberman ve David Hoberman, Shotgun Wedding'in de yapımcılığını üstleniyor. Stüdyonun 2021'in ilk aylarında çekimlere başlamayı planladığı biliniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top