Hesabım
    Frank Grillo ve Mel Gibson'lı Aksiyon Filmi "Boss Level"dan Fragman!

    Boss Level, Hulu'da gösterime girecek.

    Bir Hulu orijinal filmi olarak hayata geçirilen Boss Level'dan fragman paylaşıldı. Mart ayı içerisinde izleyici karşısına çıkacak olan Boss Level, Mel Gibson ve Frank Grillo'yu yıldızı yapıyor. Aksiyon türündeki filmin fragmanında durmadan öldürülen bir adamın ölümle başa çıkma hikayesini izliyoruz.

    Joe Carnahan'ın yönetmen koltuğunda bulunduğu aksiyon ve komedi filmi Boss Level, hiç bitmeyen bir zaman döngüsüne hapsolan emekli özel kuvvetler subayının hikayesini konu ediyor. Roy Pulver, ülkesine uzun süre hizmet eden ve bir süre önce emekli olan özel kuvvetler subayıdır. Cinayete kurban giden Roy, öldüğü günün sürekli tekrarlandığı bir zaman döngüsüne hapsolduğu keşfeder. Ölümünün ardındaki gizemi açığa çıkarmak için hareke geçen Roy, zamana karşı verdiği bu savaşta döngüden kurtulmayı başarabilecek midir?

    Aksiyon filmlerinin aranan yüzlerinden biri haline gelen Frank Grillo'nun Roy Pulver karakteriyle başrolünü üstlendiği Boss Level'ın oyuncu kadrosunda kötü kahraman rolüyle Mel Gibson, Annabelle Wallis, Naomi Watts, Michelle Yeoh, Ken Jeong, Will SassoSelina Lo gibi isimler yer alıyor. Filmin fragmanına bakıldığında karşımıza Kill Bill ile Ölüm Günün Kutlu Olsun karışımı ilginç bir yapımın çıktığı görülüyor.

    Hulu, Boss Level'ı 5 Mart'ta izleyicilerinin karşısına çıkaracak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top