Hesabım
    Sony'den Erteleme Kararı: Ghostbusters: Afterlife, Uncharted, Cinderella, Peter Rabbit 2

    Sony, en önemli filmlerinin vizyon tarihlerini erteledi.

    Coronavirüs salgını nedeniyle yeni erteleme kararları gündeme düşmeye başladı. Aşılamaların yeni yeni yapıldığı bu dönemlerde stüdyolar filmlerini bir dönem daha ileriye alıyor. No Time To Die'dan sonra Sony'den de önemli filmleri için erteleme kararı geldi. Ertelenen filmler arasında Ghostbusters: Afterlife, Uncharted, Cinderella, Peter Rabbit 2, bulunuyor.

    Sony'nin yeni açıklamasına göre Ghostbusters: Afterlife, 11 Haziran 2021'den 11 Kasım 2021 tarihine alındı. Camila Cabello'nun başrolünde yer aldığı müzikal komedi Cinderella, Şubat'tan 16 Temmuz tarihine ertelendi. Tom Holland başrollü oyun uyarlaması Uncharted ise Temmuz tarihinden alınarak 11 Şubat 2022'ye yerleştirildi. Peter Rabbit: The Runaway, No Time To Die'a olduğu gibi Nisan ayını terketti ve yeni tarihi 11 Haziran 2021 oldu.

    Aralarından özellikle Uncharted filmi uzun süredir zaten erteleniyordu. Öncelikle yönetmenini bulmakta güçlük çekti. Ardından oyuncu seçimlerinde Bryan Cranston'dan Mark Wahlberg'e gidildi. Neyse ki Tom Holland konusunda bir sorun çıkmadı ve filmin çekimlerine güçlükle de olsa başlandı. Şimdi ise film 1 yıl erteleniyor. Ghostbusters: Afterlife filmi orijinal Hayalet Avcıları filmlerinin devamı niteliğinde olacak. Orijinal filmlerin yönetmeni Ivan Reitman'ın oğlu olan Jason Reitman, Afterlife'ı yönetti ve söylediklerine göre filmi izlettiğinde babasından büyük övgü aldı.

    Yeni vizyon tarihlerinin değiştirilip değiştirilmeyeceği merakla bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top