Hesabım
    Searchlight, Yıldız Kadrolu "The Nightmare Alley" İçin Tarih Belirledi

    Searchlight filmleri yeni vizyon tarihlerini aldı.

    Filmlerini sinema salonlarında göstermekte kararlı olan Searchlight, gelecek filmleri için yeni vizyon tarihleri belirledi. Vizyon takvimine eklenen ya da takvimde yeri değiştirilen filmler arasında The Night House, The Nightmare AlleyThe Eyes of Tammy Faye ve Antlers bulunuyor.

    Searchlight, Rebecca Hall'un başrolünde bulunduğu The Night House filmini Sundance Film Festivali'nden seçerek 12 milyon dolar karşılığında haklarını devralmıştı. Şimdi ise filmin vizyon tarihi için 16 Temmuz işaretlendi. Televizyon yıldızları Tammy Faye ve Jim Bakker'ın hikayesini anlatan The Eyes of Tammy Faye, 24 Eylül 2021 tarihinde sinemalardaki yerini alacak. Filmin yıldızları Jessica Chastain ile Andrew Garfield olacak.

    Scott Cooper'ın yönettiği korku filmi Antlers esasen 2020'nin vizyon takviminde bulunuyordu, ancak izleyici karşısına çıkamadı. Şimdi ise verilen kararla birlikte Antlers 29 Ekim 2021 tarihinde vizyona girecek. Hem Searchlight için hem de sinema dünyası için önem taşıyan Guillermo Del Toro imzalı The Nightmare Alley de kendine bir tarih seçti. Eğer bir şanssızlık yaşanmazsa The Nightmare Alley 3 Aralık 2021 tarihinde izleyicileriyle buluşacak. Bu durum da filmin ödül sezonuna giriş yapacağı anlamına geliyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top