Hesabım
    Ana De Armas, Marilyn Monroe'nun Sesi İçin 9 Ay Boyunca Çalışmış

    Ana De Armas, Marilyn Monroe'yu canlandırabilmek için çile çekmiş...

    Son dönemlerde Ben Affleck ile olan ayrılıkları gündemde yer kaplayan yıldız oyuncu Ana De Armas'ın Marilyn Monroe'yu canlandıracağı biyografik filmden yeni ayrıntılar geldi. Ana De Armas'ın söylediklerine göre oyuncu, Monroe'nun sesini taklit edebilmek için 9 ay boyunca işkence gibi bir çalışma yürütmüş.

    Blade Runner 2049 ve Knives Out'un yıldız oyuncusu Ana De Armas'ın gelecek projeleri arasında önemli yapımlar bulunuyor. Oyuncu, No Time To DieThe Gray Man ve Deep Water'ın yanı sıra Marilyn Monroe biyografisinin başrolünde yer almak için anlaşma imzalamıştı. Blonde filmi, 2000 yılında okuyucularıyla buluşan Joyce Carol Oates yazarlığındaki romandan uyarlanacak. Filmin yönetmenliğini ise Andrew Dominik üstlenecek.

    Ana De Armas son olarak The Times of London'a röportaj verdi. Oyuncu, Marilyn Monroe'nun Amerikan aksanına alışmak ve ses tonunu, vurgularını yapabilmek için uzun uğraşlar verdiğini şu sözlerle anlattı: "Denedim! Yalnızca aksan koçuyla çalışmam, pratik yapmam ve ADR (film çekiminden sonra yapılan diyalog kaydı) bile 9 ay sürdü. Büyük bir işkenceydi, çok yorucuydu. Beynim yandı. 1930'lu, 1940'lı ve 1950'li yıllardan bugüne sektör hakkında bir kadın olarak ve genel olarak birçok görüşüm var. Eğer aileniz ile birlikte sağlam bir dayanağınız yoksa işlerin nasıl zor ilerlediği hakkında da bilgim var."

    Ana De Armas'ın yanı sıra Kristen Stewart da ses ve aksanı mükemmelleştirmenin ne kadar zor olduğunu vurgulamıştı. Stewart, Pablo Larrain'in Prenses Diana'yı konu edineceği filmin yıldızı olacak. Blonde filminin ise 2021 ve 2022 yıllarının ödül sezonun hazırlacağı söyleniyor. Şimdilik filmin vizyon tarihi belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top