Hesabım
    Kevin Hart, 'Borderlands'in Kadrosuna Dahil Oldu

    Dizinin başrolünde Oscarlı bir oyuncu var..

    Kevin Hart, popüler video oyununun sinema uyarlaması olan “Borderlands”in kadrosunda katıldı ve başrolde yer alan, daha önce adı duyurulan Oscarlı oyuncu Cate Blanchett'e katılmış oldu. Hart, Lionsgate filminde eski askerken bir paralı askere dönüşen yetenekli Roland rolünü oynayacak. Özgeçmişi “The House With a Clock in its Walls” ve Bruce Willis liderliğindeki aksiyon gerilim “Death Wish”i içeren Eli Roth, “Borderlands”in yönetmen koltuğunda oturacak.

    Roth, "Kevin ile çalışmaktan heyecan duyuyorum. Borderlands onun için farklı bir rol ve izleyicileri Kevin'in daha önce hiç görmedikleri bir yanıyla tanıştırmaktan dolayı heyecan duyuyoruz. İnanılmaz bir Roland olacak." dedi. Lionsgate Motion Picture Group Başkanı Nathan Kahane ise; “Kevin dünyanın en büyük gişe rekorları kıran bazı filmlerinin arkasında yer alıyor ve kaynak materyalimiz dünyanın en çok satan video oyunlarından birinden ilham alıyor. Film yapım ekibimizin bu hikayeyi uyarlama şeklini seviyoruz ve daha yaratıcı ellerde olamazdık." dedi.

    Senaryo detayları gizli tutulmuş olsa da, "Borderlands" adlı rol yapma oyunu bir nişancının hikayesine dayanıyor ve filmin de bu hikayeye sadık kalacağı tahmin ediliyor. Çeşitli devam versiyonları ortaya çıkaran oyun Pandora gezegeninde geçiyor. Senaryonun son taslağını, HBO mini dizisi “Chernobyl”i yaratan Craig Mazin yazdı.

    Hart, yakın zamanda Woody Harrelson ve Kaley Cuoco'nun da rol aldığı Sony'nin aksiyon komedisi “The Man From Toronto”nun prodüksiyonunu tamamladı. 2020'nin başlarında "Fatherhood" adlı bir dizi çekti. Gişede çok başarılı olan "Jumanji: The Next Level", "The Secret Life of Pets 2", "The Upside" ve "Night School" filmlerinde de yer aldı. "Ride Along" ve "Central Intelligence" gibi filmleri ise küresel bilet satışlarında toplam 4 milyar dolardan fazla gelir elde etti.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top