Hesabım
    Malignant'tan Heyecan Verici Yeni Görsel!

    James Wan'in imzasını attığı Malignant, HBO Max'te izleyici karşısına geçmeye hazırlanıyor.

    Warner Bros bünyesinde hayata geçirilen korku türündeki Malignant'tan yeni bir görsel paylaşıldı. Başarılı yönetmen James Wan, Malignant sayesinde korku sinemasına dönüş yapmış oldu. Annabelle Wallis'in yıldızı olduğu Malignant hakkında James Wan ne kadar heyecanlı olduğundan da bahsetti.

    Insidious ve The Conjuring serileriyle büyük bir başarı yakalayan James Wan, Aquaman sonrasında çektiği ilk korku filmi olan Malignant hakkında şu sözleri sarf etti: "Sonunda geçtiğimiz hafta filmi tamamladım. Filmin diğer büyük filmlere göre benim 'küçük korku gerilimim' olması gerekiyordu. Ama pandemi dönemi filmi diğerlerinin arasına soktu. Bu film için çok heyecanlıyım. Nasıl anlatacağımı bile bilmiyorum. Orijinal ve türler arası geçiş yapan, diğer filmlerimden farklı olan ama hala birlikte büyüdüğüm korku gerilim filmlerinin ruhunu taşıyan bir şey yapmak istedim."

    Filmin oyuncu kadrosunda Annabelle, Mummy, X-Men First Class, King Arthur, Peaky Blinders gibi yapımlarda rol alan Annabelle Wallis, Mr. Mercedes, Impulse dizilerinin yıldızı Maddie HassonGeorge Young, Michole Briana WhiteJake AbelJacqueline McKenzie ve aynı zamanda senaryoda imzası bulunan Ingrid Bisu bulunuyor.

    Malignant, HBO Max'teki yerini 10 Eylül tarihinde alacak. Ülkemizdeki vizyon tarihi ise belirsiz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top