Hesabım
    Frank Grillo ve Melissa Leo Başrollü "Body Brokers"ın Fragmanı Yayında!

    Aksiyon filmi Body Brokers, yakında izleyici karşısına çıkıyor.

    Son yıllarda orta bütçeli suç ve aksiyon filmlerinin aranan yüzü haline gelen Frank Grillo'nun yeni filmi Body Brokers'dan fragman paylaşıldı. Indie suç dramı Body Brokers'ın yönetmeni John Swab, Collider'a bir de röportaj verdi. Yönetmen, film için kendi gençlik döneminden ilham aldığından söz etti.

    John Swab, verdiği röportajda şu sözleri sarf etti: "Birkaç yıl boyunca bir dönem uyuşturucu bağımlısıydım. Tedavi olmaya giriştiğim ilk zamanlarda sayısız kez ülkenin dört bir yanında rehabilitasyona gittim ve detoksa girdim. İşte o dönem aracılık yaptım. Sonrasında bu olayı öğrendim. Bu film, madde bağımlılığı tedavi sektöründe yaşanan multi milyon dolarlık sigorta skandalının gerçek hikayesi."

    Body Brokers'ın konusu ise şöyle: Ohio kırsalında yaşayan uyuşturucu bağımlıları Utah ve Opal’in hayatı, esrarengiz bir adam olan Wood şans eseri olduğunu düşündükleri karşılaşmaları sonrası bambaşka bir hal alır. Wood, onları bağımlılıklarından kurtulmak için Los Angelas’a gönderir. Ancak çok geçmeden tedavi merkezinin çok başka amaçlarının olduğunu keşfederler.

    Film, esasında Amerika'da sigortanın madde bağımlılığı tedavisini karşılamamasını anlatıyor. 2008 yılında çıkarılan yasa Affordable Healthcare Act'in (Karşılanabilir Tedavi Yasası) sorunlarını beyaz perdeye aktarıyor.

    Body Brokers'ın oyuncu kadrosunda Frank Grillo ve Melissa Leo'nun yanı sıra Jack Kilmer ve Alice Englert bulunuyor. Body Brokers,19 Şubat tarihinde doğrudan VOD olarak ve sınırlı sayıda sinemada gösterime sunulacak. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top