Hesabım
    Gary Oldman Başrollü "Crisis"ten Fragman!

    Yıldız kadrolu Crisis'ten yeni fragman!

    Oscar ödüllü oyuncu Gary Oldman, taciz iddialarıyla gündemde bulunan Armie Hammer ve Golden Globe adaylığı bulunan Evangeline Lilly'yi başrolüne yerleştiren Crisis'ten yeni bir fragman paylaşıldı. Öncelikle sinemalarda, sonrasında ise VOD olarak izleyici karşısına çıkacak olan Crisis, bağımlılık yaratmaya çalışan şirketin savaşını anlatıyor. 

    Eski adı Dreamland olan Crisis, Kanada ve Amerika arasında uyuşturucu madde pazarlanması için organizasyon kuran bir satıcı, bağımlılıktan kurtulmaya çalışan ve oğlunun narkotikle olan gerçek ilişkisini çözmeye çalışan bir mimar ve yanında çalışan araştırmacı ile savaş haline girmek zorunda kalan bir profesörün hikayesini konu ediyor.

    Yönettiği Arbitrage filmiyle tanınan Nicholas Jarecki'nin yönetmen ve senarist koltuğuna oturduğu Crisis'in oyucu kadrosunda Oldman, Hammer ve Lilly'nin yanı sıra Luke Evans, Greg Kinnear, Michelle Rodriguez, Lily Rose Depp, Indira VarmaKid Cudi gibi yıldızlar bulunuyor. Crisis'in 26 Şubat tarihinde sinemalarda gösterime girmesi planlanıyor. 5 Mart tarihinde ise dijital ve VOD olarak izleyici karşısındaki yerini alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top