Hesabım
    Benedict Cumberbatch ve Rachel Brosnahan'lı "The Courier"dan Fragman!

    The Courier'dan fragman paylaşıldı!

    Doctor Strange'in yıldızı Benedict Cumberbatch ile The Marvelous Mrs Maisel'ın yıldızı Rachel Brosnahan'ı aynı filmde buluşturan The Courier'dan fragman paylaşıldı. Bizleri Soğuk Savaş dönemine götürecek olan film, dünya prömiyerini Sundance Film Festivali'nde gerçekleştirmişti. Orijinal adı Ironbank olan The Courier, bir casusluk filmi olarak izleyici karşısına çıkacak.

    The Courier Soğuk Savaş sırasında CIA’in Sovyet nükleer programına sızmasına yardım eden İngiliz iş adamı Greville Wynne’in (Benedict Cumberbatch) gerçek hikayesini konu alıyor. Küba Füze Krizi’ne son veren önemli istihbaratları, Wynne ve Rus kaynağı Oleg Penkovsky temin ediyor.  The Hollow Crown'ın başarılı ismi Dominic Cooke, The Courier'ın yönetmenliğini üstleniyor. The Hitman's Bodyguard'dan tanıdığımız Tom O'Connor ise senaryoyu kaleme alıyor.

    Filmin oyuncu kadrosunda Benedict Cumberbatch ve Rachel Brosnahan'ın yanı sıra I'm Thinking of Ending Things'in başarılı oyuncusu Jessie Buckley; The Witches'da karşımıza çıkan Angus Wright ve Kirill Pirogov gibi isimler bulunuyor. The Courier'ın gösterim tarihi için 19 Mart takvimlerde işaretlendi. Ülkemizde ise 11 Haziran 2021 tarihinde vizyona girmesi bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top