Hesabım
    "Kirpi Sonic 2"nin Çekimleri Yakında Başlıyor!

    Tika Sumpter, Sonic The Hedgehog 2 hakkında bilgi verdi.

    2019 yılında hakkında çıkan tartışmalar sonucunda başarıyla gösterimini yapan Kirpi Sonic filmine devam filmi geliyor. Haber, uzun süre önce açıklanmıştı; ancak çekimleri için kesin tarih verilmiyordu. Şimdi ise Sonic The Hedgehog 2'nin resmi çekim tarihi duyuruldu. Serinin oyuncularından Tika Sumpter, açıklamayı yapan isimlerden biri oldu.

    Tika Sumpter'ın Live With Kelly and Ryan programında yaptığı açıklamalara göre Sonic The Hedgehog 2 filminin çekimlerine önümüzdeki Mart ayı içerisinde başlanacak. Vancouver ve Hawaii'de yapılacak olan çekimlerin ardından 8 Nisan 2022 tarihinde vizyona girecek. Anlaşılabileceği üzere filmin oyuncu kadrosunda Tika Sumpter da yer alacak. Ayrıca başkahramanımıza hayat veren Ben Schwartz da ikinci film için dönecek.

    İlk Sonic The Hedgehog filminin 2019 yılının Kasım ayında vizyona girmesi planlanıyordu. Ancak Sonic hayranlarının Sonic tasarımını beğenmemesi ve Jeff Fowler'ın eleştirileri kabul edip yeniden iş başına koyulması vizyon tarihinin ertelenmesine neden olmuştu. Tüm bunların ardından film, 15 Şubat'ta vizyona girmiş ve eğlenceli bir yapım olarak beğenileri kazanmıştı. 95 milyon dolarlık prodüksiyon bütçesine karşılık olarak 306 milyon dolar gişe hasılatı elde eden Sonic The Hedgehog, resmi olarak başarılı ilan edildi. Ayrıca dijital gösterimini yapmaya başladığı anda da en çok izleyici çeken yapımların başında geldi.

    Patrick Casey, Josh Miller ve Oren Uziel'in kaleme aldığı Sonic The Hedgehog, peşine düşen yetkililerden kurtulup, şeytani doktorun elinde bulunan yüzükleri geri almaya çalışan Sonic'in hikayesini konu ediniyordu. Hükümet, insan biçiminde bir kirpi olan Sonic’i yakalamak için peşine düşer. Devlet görevlileri her yerde Sonic’i aramaya başlar. Sonic ise bu sırada şeytani Dr Eggman’ın ele geçirdiği yüzükleri geri almaya çalışmaktadır. Küçük bir kasaba olan Green Hills’in şerifi Tom Wachowski, Sonic’in peşine düşen hükümet yetkililerinden kaçmayı başarıp, doktordan yüzükleri geri alabilmesi için yardım etmeye karar verir. Ancak bu sandığı kadar kolay olmayacaktır.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top