Hesabım
    Zendaya, Afred Molina'nın Spider-Man 3 İçin Dönüşü Haberlerini Doğruladı!

    Alfred Molina, bir kez daha Octopus olarak karşımıza çıkacak.

    Tom Holland'ın Disney iş birliğiyle son kez Marvel Sinematik Evreni'nde yer alacağı Spider-Man 3 filmiyle ilgili yeni gelişmeler bulunuyor. Geçtiğimiz günlerde ZendayaCarey Mulligan ile birlikte Variety'nin Actors on Actors programına katıldı. Oyuncu, Spider-Man 3'te Alfred Molina'yı göreceğimiz haberlerini doğruladı.

    Aslına bakıldığında Spider-Man 3 ile ilgili yapılan resmi açıklamalar oldukça sınırlı. Tom Holland, Zendaya ve Jamie Foxx'un filmde yer alacağını biliyoruz. Ancak Alfred Molina, Tobey Maguire, Kirsten DunstEmma Stone ve Andrew Garfield dedikoduları henüz bir resmiyete kavuşmadı. Zendaya, katıldığı online programda Carey Mulligan'ın sözlerine karşı Alfred Molina'nın Doc Ock olarak döneceğini söyledi.

    Alfred Molina, Tobey Maguire ve Kirsten Dunst'lı Sam Raimi imzalı Spider-Man filmlerinde kötü adam olarak karşımıza çıkmıştı. Octopus, mekanik ahtapot kolları olan bir bilim adamı olarak biliniyor. Stan Lee ve Steve Ditko'nun Spider-Man çizgi romanları için yarattığı Octopus karakteri ilk kez 1963 yılında yayınlanan çizgi romanlarda görülmüştü. O evrenin her şeyin altından çıkan meşhur şirketi Oscorp, Doc Ock'un yenilenebilir enerji projesini finanse etmektedir. Doktor'un ahtapot kolları, bir mekaniğe bağlı değildir. Doğrudan sinir sistemine bağlı olarak kontrol edilmektedir.

    Son olarak Spider-Man 3 filminin çekimlerine Tom Holland ve Zendaya ile birlikte Atlanta'da başlandığı haberleri yayılmıştı. Setten birkaç ne olduğu belirsiz fotoğraf basına sızdırıldı. Bir diğer önemli dedikodu da Charlie Cox'un Daredevil olarak Spider-Man 3'te yer alacak olması. Görgü tanıklarına göre Cox, geçtiğimiz haftalarda sette görüntülendi ve çekimlerini tamamlayıp evine döndü.

    Spider-Man 3'ün 17 Aralık 2021'de vizyona girmesi planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top