Hesabım
    Sony Pictures Classics, Clint Bentley Filmi ‘Jockey’i Satın Aldı

    Satış işlemi Sundance Film Festivali kapsamında gerçekleşti..

    Sony Pictures Classics, pazar günü Sundance Film Festivali'nde ABD Dramatik Film Yarışması bölümünde gösterilecek olan "Jockey" filminin dünya çapındaki tüm haklarını aldı. Clint Bentley'nin yönettiği ve Bentley ile Greg Kwedar'ın yazdığı filmin başrollerinde Clifton Collins Jr., Molly Parker, Moises Arias, Logan Cormier ve Colleen Hartnett yer alıyor.

    Filmin yapımcıları Bentley, Kwedar ve Nancy Schafer. Filmde, yaşlanan jokey (Collins), uzun süreli antrenörü (Parker) için, bir şampiyonluk atıyla yarışıp son bir unvan kazanmayı umuyor. Ancak yıllar ve sakatlıklar vücuduna zarar vermiş durumda ve ömür boyu sürecek tutkusunu devam ettirme yeteneğini sorgulaması gerekiyor. Bu sırada, oğlu olduğunu iddia eden ve kanatları altına aldığı genç bir çaylak binicinin (Arias) gelişi, hayalini gerçekleştirme yolunu daha da karmaşık hale getiriyor. 

    SPC, yaptığı açıklamada filmi "zorlu bir yönetmenlik başlangıcı" olarak nitelendirdi. Distribütör, Bentley ve Kwedar'ın teslimat yaptığını söyledi ve "İlgi çekici, tatmin edici, görsel ve hassas bir hikaye anlatımı." dedi. Bentley ve Kwedar, daha önce Collins ile 2016 yapımı ödüllü film "Transpecos" filminde işbirliği yaptı. Jackson rolünü özellikle Collins için yazdılar ve Bentley karakter için profesyonel bir jokey olan kendi babasından ilham aldı.

    SPC, film yapımcıları adına ICM Partners'la anlaşmayı müzakere etti. Uluslararası satışlar Films Boutique tarafından gerçekleştirildi. Filmin yönetici yapımcıları Larry Kalas, Larry Kelly, Linda - Jon Halbert, Cheryl - Walt Penn, Genevieve - Mark Crozier, Cindy - John Greenwood, Ann Grimes, Jay Old, Benjamin Fuqua, ve Jordy Wax olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top