Hesabım
    Edgar Wright İmzalı Müzik Belgeseli "The Sparks Brothers"tan Fragman!

    The Sparks Brothers prömiyerini Sundance'te yapıyor.

    Müzik belgeseli The Sparks Brothers, dünya prömiyerini geçtiğimiz Cumartesi günü Sundance Film Festivali'nde yaptı. Edgar Wright'ın yönetmen koltuğuna oturduğu The Sparks Brothers'tan ayrıca bir fragman paylaşıldı. Fragmandan anlaşıldığı gibi belgesele birçok müzisyen konuk oluyor.

    1960'lı yıllarda Los Angeles'a yıldız gibi doğan Ron ve Russell Mael'in hikayesini anlatan The Sparks Brothers, ilk kez izleyici karşısına çıktı. İzleyicilerden yüksek notlar alan film, The Sparks'ın herkesi şaşırtan tuhaf olduğu kadar eğlenceli de olan yolculuğunu konu ediniyor. Adolf Hitler'e benzeyen grup üyesinden yılan dansı yapan diğer grup üyesine kadar birçok öge The Sparks Brothers'ın tartışma konusu oluyor.

    Edgar Wright, The Sparks Brothers hakkında şu sözleri sarf etti: "Bu belgesel filmi hayata geçirmenin, bir akşam yemeğinde daha fazla The Sparks dinlemelerini söyleyerek arkadaşlarımı sıkmamdan daha kolaydı. Sparks'ı daha önce dinlememiş insanlarla konuştuğumda nereden başlamaları gerektiğini söylüyorlardı. Tarihlerini anlatmaya, diskografilerinden bahsetmeye ve nihayetinde de bir belgesel yapmamın daha iyi olacağını söylemeye başlıyorum. Gelmiş geçmiş en iyi gruplardan biri olan The Sparks hakkındaki belgeseli gerçekten çekmek istedim ve gerçekten bu konuda bir genel bakış olması gerektiğini hissettim. İşte burada!"

    Russell Mael, Edgar Wright'ın bu belgesel filmi için kardeşinin ikna aşamasından geçtiğini söyledi: "Müzik grubumuzla ilgili bir belgesel yapma konusunda her zaman tereddütler vardı. Çünkü belki de müziğimizin her şeyi ifade ettiğini düşünüyorduk. Ama sonra Edgar bu belgesel fikrini bize getirdiğinde bir dakika içinde onayladık. Tüm filmlerinin nasıl olduklarının farkındaydık."

    Sundance Film Festivali 28 Ocak tarihinde başladı ve 3 Şubat 2021 tarihine kadar online olarak izleyici karşısına çıkmaya devam edecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top