Hesabım
    "Coming 2 America"dan Tüm Karakterleri Gösteren Yeni Poster!

    Eddie Murphy yeniden Amerika'ya gidiyor!

    Amazon Prime Video'da izleyici karşısına çıkacak olan devam filmi "Coming 2 America"dan yeni bir poster paylaşıldı. Posterde Akeem ve Semmi'nin yanı sıra filme katılan yeni karakterleri de ilk kez görüyoruz. Aralarında Wesley Snipes ve Leslie Jones bulunuyor.

    Craig Brewer'ın yönetmen koltuğuna oturduğu Eddie Murphy ve Arsenio Hall başrollü Coming 2 America, yakında gösterime sunulacak. Yıllar sonra tekrar Zamunda Krallığı'na konuk olacağız gibi görünüyor. 1988 yılında ilk film Coming to America izleyicileriyle buluşmuştu ve Prens Akeem'in Amerika'da kendine bir hayat arkadaşı aramasını izlemiştik. Prens Akeem, bu kez kayıp bir oğlu olduğunu öğreniyor ve Amerika'da onu bulmaya gidiyor. Prens'in oğlunu Jermaine Fowler canlandırıyor.

    Komedi türündeki macera filmi Coming 2 America'nın senaryosuna Kenya BarrisBarry W. Blaustein ve David Sheffield imza attı. oyuncu kadrosunda son olarak Dolemite Is My Name ile başarıya imza atan Eddie Murphy ve Arsenio Hall'un yanı sıra Leslie JonesJermaine FowlerTracy MorganWesley Snipes, Rick Ross, Shari Headley, James Earl Jones, Louie Anderson gibi isimler bulunuyor. Coming 2 America 5 Mart 2021 tarihinde Amazon Prime üzerinden izleyici karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top