Hesabım
    Sophie Turner Başrollü "Heavy"den Fragman!

    Dram türündeki Heavy'den bir fragman paylaşıldı.

    İlk uzun metraj filmini hayata geçiren Jouri Smit'in yönetmen koltuğuna oturduğu "Heavy" filminden bir fragman paylaşıldı. Heavy'nin bir intikam dramı olduğu söyleniyor. Başrolünde ise Game of Thrones ve Dark Phoenix filmlerinin yıldız oyuncusu Sophie Turner yer alıyor.

    New York'ta geçen filmin konusu ise şöyle: Seven, üst düzey müşterileri olan bir uyuşturucu madde satıcısıdır. Zamanını müşterileri ile çılgın partilere katılarak geçirir ve ona bu süreçte ruh eşi Maddie eşlik eder. Onun hayatı, uzun süredir kayıp olan çocukluk arkadaşının ortaya çıkıp kendisinden yardım istemesiyle bambaşka bir hal alır. Eski güzel günlerin hatırına arkadaşının yardım teklifini kabul eden Seven, kendisini geri dönüşü olmayan bir dizi olaylar zincirinin içinde bulur.

    Yönetmen Jouri Smit daha önce Candyland ve The Brothers Kowalski kısa filmlerinin yönetmenliğini üstlenmişti. Şimdi ise ilk uzun metraj filmini çekmiş oldu. Heavy'nin senaryosunu yine ilk filmini kaleme alan Seth Miller yazdı. Heavy'nin oyuncu kadrosunda ise Sophie Turner'ın yanı sıra Daniel Zovatto, Matias Varela, Alexander ElingDarrell Brit Gibson gibi isimler yer alıyor.

    Heavy, dünya prömiyerini 2019 yılında Deauville Film Festivali ile yapmıştı. 9 Şubat'ta ise Amerika'da izleyici karşısına geçecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top