Hesabım
    Viggo Mortensen'den David Cronenberg ile Film Müjdesi!

    Mortensen ve Cronenberg yeniden birlikte çalışacak.

    Falling filmiyle yönetmenlik denemesine girişen Viggo MortensenDavid Cronenberg ile birlikte yeni bir işe imza atacak. İkili, 2000'li yıllarda Eastern Promises ve History of Violence filmlerini birlikte çekmişlerdi. Ayrıca 2011 yapımı A Dangerous Method filminde çalışmışlardı. Viggo Mortensen yeni filmle ilgili GQ'ya açıklamada bulundu.

    Yüzüklerin Efendisi serisinin Aragorn'u Viggo Mortensen, sinema kariyerine oyunculuk ile devam ediyor. Mortensen, başarılı yönetmen David Cronenberg'ün aklında yeni filmle ilgili bir şeyler olduğunu şu sözlerle ifade etti: "Bu Cronenberg'ün uzun süre önce yazdığı bir şey. Hiç hayata geçirememişti. Şimdi bunu işledi ve çekmek istiyor. Umuyoruz ki bu yaz çekeceğiz. Hikayeden çok şey söylemeden diyebilirim ki, biraz köklerine geri dönebilir. Bu gerçekten ilginç. Neredeyse tuhaf bir noir film hikayesi gibi. Rahatsız edici ve iyi olduğunu düşünüyorum. Ama eskiden yaptığı işlerden bugüne kesinlikle tekniğini geliştirdi ve kendini güvenceye aldı."

    Viggo Mortensen'i son olarak Captain Fantastic, Green Book ve Falling'de izledik. Oyuncu son filmi Falling'de LGBTİQ+ bir karaktere hayat vermişti. Gelecekte de Unabomb ve henüz adı açıklanmayan bir Peter Farrelly filmi bulunuyor. David Cronenberg ise son olarak Maps To The Stars filmini çekmiş ve yönetmenliğe ara vermişti. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top