Hesabım
    Ruth Wilson, Tom George İmzalı Gizem Filminde Yer Alacak

    Searchlight'ın yeni filminin kadrosuna Ruth Wilson eklendi.

    Searchlight henüz adı belli olmayan Tom George yönetmenliğindeki gizem filmini hayata geçirmek için harekete geçti. Filmin oyuncu kadrosunda eklenen son isim yıldız oyuncu Ruth Wilson oldu. Ayrıca Sam Rockwell, Saoirse RonanDavid Oyelowo ve Adrien Brody'nin yeni Searchlight filminde rol alacağı biliniyor.

    The Affair dizisiyle yıldıza dönüşen ve oyunculuğunu kanıtlayan Ruth Wilson, kariyerine bir Searchlight filmi ile devam ediyor. Wilson şimdilerde bir HBO filmi olan Oslo'nun çekimlerinde bulunuyor. Ayrıca yakın zamanda True Things filminin çekimlerini tamamladığı biliniyor. Televizyon tarafında ise Ruth Wilson, His Dark Materials dizisinin üçüncü sezonuyla TV kariyerini sürdürecek.

    Yeni gizem filminin cinayet temasına odaklanacağı biliniyor. Film, bir Hollywood film yapımcısını anlatacak. Yapımcı, popüler bir tiyatro oyununu filme uyarlamaya çalışıyordur. Ama set ekibinden biri öldürülür. Dünya çapında ünlü dedektif Stoppard, olayı çözmek üzere gelir. Çaylak polis memuru Stalker ise ona bu bulmacayı çözme konusunda yardım edecektir.

    Filmin oyuncu kadrosunda Three Billboards Outside Ebbing Missouri'nin yıldızı Sam Rockwell; The Little Women filminin başarılı ismi Saoirse Ronan; Selma ile tanıdığımız David Oyelowo ve The Pianist, Detachment gibi filmlerin yıldızı Adrien Brody yer alacak. Sam Rockwell, dedektif Stoppard'ı, Saoirse Ronan polis memuru Stalker'ı canlandıracak. Adrien Brody ise başrol olan yapımcı Leo Köpernick'e hayat verecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top