Hesabım
    Johnny Depp'in Avukatları, Mahkeme Kararına Savaş Açtı

    Johnny Depp'in avukatları, mahkemenin kararının oyuncuyu karaladığını düşünüyor.

    Yıldız oyuncu Johnny Depp, Amber Heard'ü istismar etmesi ve şiddet uygulaması üzerine açılan tüm davalarda Depp suçlu taraf olarak görüldü. Son olarak Depp'in 100 milyon dolarlık davayı kaybetmesi üzerine oyuncu ve avukat ekibi, mahkemenin kararına karşı çıkmak için mücadele başlattı. Bunun üzerine ise Temyiz Mahkemesi'ne başvuruldu.

    Temyiz Mahkemesi'nden gelen açıklamaya göre Yargıç Underhill'in öncülüğünde yeni bir dava görülecek. Johnny Depp ve avukatlarına bu dava için 15 Mart ile 31 Mart arasında bir.tarih verildi. Bu tarihlerde avukatlar, Depp hakkında çıkan kararların bozulması için yeni kanıtlar sunabilecekler. Amber Heard ve avukatlarının, 21 Şubat'a kadar temyiz kararına karşı çıkma gerekçelerini sunması gerekiyor. Eğer karşı çıkılırsa da Johnny Depp ve avukatları 28 Şubat'a kadar kararın bozulması için zaman kazanacak.

    Johnny Depp, The Sun gazetesi ve gazetenin bünyesinde bulunduğu şirket için bir dava açmıştı. Mahkemenin toplanma nedeni, The Sun gazetesinin Amberd Heard'ün açıklamalarını baz alarak Depp'e karşı yaptığı haberlerdi. Ama mahkeme, The Sun'ın yazdıklarının kanıtlarının olduğu kararına varmıştı. Sonucunda ise Depp, The Sun'a 628.000 sterlin ödemek zorunda kaldı.

    Oyuncu, mahkeme sürecinin ardından Warner Bros ile yaptığı Fantastik Canavarlar anlaşmasını sonlandırdı. Ancak stüdyonun anlaşmada yer alan ücreti ödemek zorunda olduğu söylendi. Johnny Depp'in yerine Gellert Grindelwald olarak Mads Mikkelsen geldi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top