Hesabım
    Eddie Murphy'li "Coming 2 America"dan Yeni Fragman!

    Coming 2 America, Amazon'da gösterimini yapacak.

    Craig Brewer'ın yönetmenliğindeki komedi türünde devam filmi Coming 2 America'dan yeni bir fragman paylaşıldı. Prens Akeem ve Semmi, yıllar sonra Coming 2 America ile yeni bir Amerika macerasına açılacak. Film, 1988'de John Landis'in hayata geçirdiği Coming to America'nın devamı olarak çekildi.

    Tam 30 yıl sonra Coming to America'ya devam filmi olarak hayata geçirilen Coming 2 America, Zamunda Krallığı'nın meşhur prensini ve hem yardımcısı hem de dostu olan Semmi'yi Amerika'ya götürüyor. Akeem, varlığından haberi olmayan bir oğlunun olduğunu öğrenir ve onun peşinden New York'a gider. İlk filmde Akeem, babası ve annesinin kendisi için seçtiği eşi beğenmemiş ve soluğu yeni bir eş arayışında bulmuştu. Sonunda da Mary ile tanışmış ve genç kadının gözüne girebilmek için Mary'nin babasının hamburger dükkanında uzun süre temizlikçilik yapmıştı.

    Komedi türündeki macera filmi Coming 2 America'nın senaryosuna Kenya BarrisBarry W. Blaustein ve David Sheffield imza attı. oyuncu kadrosunda son olarak Dolemite Is My Name ile başarıya imza atan Eddie Murphy ve Arsenio Hall'un yanı sıra Leslie JonesJermaine FowlerTracy MorganWesley Snipes, Rick Ross, Shari Headley, James Earl Jones, Louie Anderson gibi isimler bulunuyor. 

    Akeem'in oğlunu canlandıran Jermaine Fowler, karakteri hakkında şu sözleri sarf etti: "Lavelle'in pek büyüme imkanı olmayan bir çocuk. Başardığı şeyleri henüz yapmış ve yaptığı şeyler de çok minimal." Coming 2 America 5 Mart 2021 tarihinde Amazon Prime üzerinden izleyici karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top