Hesabım
    Fantastik Canavarlar 3'ün Çekimleri Corona Yüzünden Durduruldu

    Fantastic Beasts 3'nin çekimlerine ara verildi.

    Warner Bros stüdyolarından Fantastik Canavarlar 3 setine ara verilmesiyle ilgili bir açıklama geldi. Duyuruya göre, set ekibine coronavirüs testi yapıldı ve test sonuçlarında pozitif vakalar ortaya çıktı. Çekimler, Londra'da yapılıyordu ve Fantastic Beasts 3'nin 2022 yılında gösterime girmesi bekleniyor.

    Johnny Depp yüzünden bir süre boyunca gündemde kalan Fantastik Canavarlar 3 filminin çekimleri durduruldu. Warner Bros'un resmi açıklaması ise şöyle: "Fantastic Beasts 3'ten bir ekip üyesinini coronavirüs testi pozitif. Teşhis, tüm çalışanlara yapılan gerekli testlerin ardından onaylandı ve ekip çalışanı izolasyona alındı. Alınan önlemler gereği Fantastic Beasts 3 prodüksiyonu durduruldu ve güvenlik önlemleri çerçevesinde yeniden sete dönülecek."

    Warner Bros, bu set ekip üyesinin kim olduğunu açıklamadı. Yani bir oyuncu ya da kamera arkası çalışanı olup olmadığı bilinmiyor. Daha önce de stüdyoya ait filmlerin çekimleri durdurulmuştu. The Batman filmi özellikle coronavirüsle mücadele etmişti. Robert Pattinson coronavirüse yakalanmıştı. The Batman'in çekimlerinin önümüzdeki Mart'ta bitirilmesi bekleniyor.

    Fantastic Beasts filmiyle ilgili geçtiğimiz aylarda gerginlik yaşanmıştı. Johnny Depp'in Amber Heard ile ilgili açılan tüm davaları kaybetmesi sonucunda itibarını kaybetmesi, Warner Bros'un oyuncuyu kovmasına neden olmuştu. Depp'in yerini Mads Mikkelsen aldı. Filmin başrolünü bir kez daha Eddie Redmayne üstlenecek. Fantastic Beasts'in 2022 yılının yaz aylarında gösterime girmesi bekleniyor. Ancak tam tarih henüz açıklanmadı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top